3 pametna telefona koja se trenutno isplati kupiti

Ako ste u nabavci novog pametnog telefona, došli ste na pravo mjesto jer za vas smo pronašli tri uređaja za koje se isplati izdvojiti novac.

Saša Fišter sasa@zimo.co | 13.02.2017. / 18:40

Slika nije dostupna (Foto: Zimo)

Ovi uređaji nalaze se u cjenovnom rangu do 200-injak dolara, no za njih se može reći kako se radi o odličnim uređajima s vrhunskim performansama pa krenimo redom.

Bluboo Dual

Prateći trendove, Bluboo je u svoj uređaj ugradio dvostruku kameru na stražnjoj strani uređaja čim je fotografijama dao posebnu dimenziju. Sam uređaj dolazi s FHD ekranom od 5.5 inča, 2GB RAM-a, te 16GB interne memorije. Na prednjoj strani uređaja nalazi se kamera od 2MP. Spomenimo i kako uređaj dolazi s ugrađenim čitačem otisaka prstiju. Cijena uređaja je samo 105 dolara

Meizu M4 Note

Zadnje vrijeme bilo je nekakvo zatišje kada se govori o Meizu uređajima, inače vrlo hvalevrijednim brandom. Ovaj puta M3 Note dolazi s 5.5 inčnim zaslonom, snažnim Helio P10 procesorom, 2GB RAM-a, 16GB interne memorije, 13MP stražnjom kamerom i čitačem otisaka prstiju. Uređaj košta 156 dolara, što je solidna cijena, jer Meizu inače košta malo više od klasičnih ‘entry level’ uređaja.

Xiaomi Redmi Note 3

Xiaomi ne treba posebno predstavljati. Već dobro poznati kineski brand ovaj puta ima svoj 5 inčni uređaj s Helio X10 procesorom, čitačem otisaka prstiju, 3GB RAM-a i 32GB interne memorije po super cijeni od 187 dolara. Dodajmo i da uređaj dolazi s 13MP stražnjom kamerom.

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju

Vezane vijesti

Još vijesti