8 najboljih poklona za geekove

Svi mi imamo barem jednog prijatelja koji je pravi pravcati geek. Geek je osoba koja u pravilu posjeduje sve moguće gadgete i druge tehnikalije.

Ivan Vovk Ivan Vovk | 04.12.2014. / 11:01

8 najboljih poklona za geekove

Svi mi imamo barem jednog prijatelja koji je pravi pravcati geek. Geek je osoba koja u pravilu posjeduje sve moguće gadgete i druge tehnikalije. Također je najčešće pretplaćena na sve dostupne tech časopise i vrlo vjerojatno živi u podrumu. Ako ste po opisu prepoznali jednog od svojih prijatelja onda vrlo dobro znate koliko je teško odabrati idealan poklon za njega. Ali ne brinite jer smo mi umjesto vas odabrali 8 idealnih poklona za vašeg geeka.

1. Lucid dream maska za spavanje

E ovo je doista zakon. Ne sjećaju se svi svojih snova ali postoji nekolicina ljudi koja imaju sposobnost da mogu snove kontrolirati. Ova maska je konstruirana na način da može slati svjetlosne signale koje vaš um može prepoznati , što vam omogućuje da možete preuzeti kontrolu nad svojim snovima.

Cijena: 95$

2. Flux capacitor USB auto punjač

Za bilo kojeg geeka koji obožava kultni filmski serijal „Back to the Future“ , navedeni auto punjač je svakako super poklon. Ovaj punjač će vaš automobil pretvoriti u DeLorean vremeplov. 

Cijena: 24.99$

3. Džepni mobilni projektor

Vrlo maleni projektor koji je svakako zgodan poklon ima mogućnost prikaza slike do dijagonale 80“. Vrlo praktičan za gledanje filmova ili npr.. igranja igrica.

Cijena: 299.99$

4. Božična USB utičnica

Jedno je sigurno da Božićnih ukrasa nikada nije dovoljno,a ova Božićna utičnica je vrlo zgodna i istovremeno vrlo praktična jer na vrlo jednostavan način možete puniti vaš telefon ili neki drugi USB uređaj.

Cijena: 12.99$

5. Grijač šalice

Za nekoga tko voli konstantno toplu čokoladu ili čaj ovaj mali poklon je super. Ovaj zgodan jastučić će uključen u USB port održavati temperaturu vašeg omiljenog pića na 50 stupnjeva Celzija.

Cijena: 10.00$

6. Tetris lampa

Ova Tetris lampa je prava geek šik. U prirodnoj veličini može poslužiti kao Tetris slagalica. Emitira toplo svijetlo koje naravano ima on/ off prekidač.

Cijena: 39.99$

7. Present Shock

Prave geekove će ovaj poklon garantirano zadovoljiti njihovu znatiželju i integrirati njihov intelekt. Douglas Rushkoff knjiga objašnjava kako živimo u svijetu s prečestim informacijama i tehnološkom opsesijom.

Cijena: 12$-16$

8. Plišani medo

Ako ste spremni za posve novu razinu darivanja svakako razmislite o najslađem poklonu plišanom medvjediću. S obzirom da se bližimo 2015 svakako možete napravit nešto unikatno. Možete npr.. postaviti Arduino kit unutar medvjedića te postaviti RFID oznake unutar kuće. Dodatno možete postaviti određen broj audio datoteka na memorijsku karticu koja će vam omogućiti sviranje određene glazbe pomoću audio shield kit-a. Sa ovim poklonom smo sigurni da ćete nekoga impresionirati.

Cijena: 95$

Izvor mashable

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju

Vezane vijesti

Još vijesti