Popularnost Facebooka, koji i dalje drži primat u broju korisnika kada su u pitanju društvene mreže između ostalog generira i poplavu raznih aplikacija koje korisnicima proširuju mogućnosti... 

Jedna od takvih je i aplikacija nazvana Who Deleted Me on Facebook, koja već u samom nazivu otkriva sve. Radi se o programskom dodatku za Facebook koji će vam na jednostavan i brz način reći tko vas je od dosadašnjih prijatelja maknuo s liste, ali i tko je eventualno deaktivirao svoj profil na najpopularnijoj društvenoj mreži današnjice. Instalacija je, naravno, poprilično jednostavna, a nakon što instalirate aplikaciju Who Deleted Me on Facebook nećete, sasvim logično, moći vidjeti tko vas je maknuo s liste prijatelja prije same instalacije. Sve aktivnosti vezane uz vaš korisnički račun na Facebooku bilježe se nakon instalacije, kod svake prijave stanje se osvježava, tako da uvijek imate uvid u to kako "stojite". 

Ako želite znati tko vas je pobrisao s liste prijatelja na Facebooku, evo mogućnosti

Aplikacija je dostupna u verziji za Appleov iOS i Googleov Android, a možete je instalirati i kao dodatak za vaš omiljeni web preglednik. Tu, ipak, postoje određena ograničenja, jer su od web preglednika podržani Chrome, Mozilla Firefox i Opera, pa ako kojim slučajem kao zadani internet preglednik koristite Microsoftov Internet Explorer ili Appleov Safari, u njima ne možete koristiti ovaj dodatak. O tome koliko je ova aplikacija zapravo korisna mnogi su već pokrenuli raspravu, no činjenica je da pasionirani korisnici Facebooka (neki ih nazivaju i ovisnicima) u svakom trenutku vole znati sve o svojim prijateljima, ali i svojem statusu među istima, stoga ne sumnjamo da će i ova aplikacija dosegnuti zavidnu razinu popularnosti. 

Ako želite znati tko vas je pobrisao s liste prijatelja na Facebooku, evo mogućnosti

 

 

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju