Anđeoski glas male Connie kojeg se mogu mnogi posramiti [VIDEO]

Connie Talbot već je svoj talent predstavila na British Got Talent showu gdje fascinirala žiri svojim glasom iako joj je bilo tek 6 godina.

Zimo Zimo Zimo | 03.04.2011. / 15:05

Anđeoski glas male Connie kojeg se mogu mnogi posramiti [VIDEO]

Connie Talbot već je svoj talent predstavila na Britains Got Talent showu gdje fascinirala žiri svojim glasom iako joj je bilo tek 6 godina.

Connie je krenula sa pjevanjem kada su joj bile samo dvije godine, te je sa 6 godina nastupala na popularnom britanskom show koji je u potrazi za sljedećom britanskom zvijezdom.

Connie (@ConnieTalbot607) se 2007. godine prvi puta pojavila na TV-u, te kasnije na YouTubeu sa svojom inačicom pjesme 'Somewhere Over The Rainbow', gdje je oduševila i rasplakala žiri svojim anđeoskim glasom.

Vjerujte nam, kada čujete ovaj glas 4 godine kasnije, progutat ćete knedlu, jer i mi smo. Connie je nastavila svoje radove prezentirati na YouTube u kojima obrađuje pjesme poznatih autora poput Adele, Katy Perry, Bruno Mars i drugi.

Iako mladi autori doslovno preko noći postaju megazvijezde objavljivanjem svojih videa na YouTubue, od kojih možemo izdvojiti Rebeccu Black, koja iako nije na radiju popularna, slavu je stekla zahvaljujući upravo YouTubeu.

Za razliku od Rebecce, mala Connie doslovno oduševljava svakoga tko pogleda barem jedan od njezinih videa. Mi vam donosimo nekolicinu njih i preporučamo da ih pogledate sve!


Connie Talbot- Someone Like You Cover Version Adele



Connie Talbot - Grenade Cover Version Bruno Mars


Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju

Vezane vijesti

Još vijesti