Arena centar u Zagrebu dobiva prvu specijaliziranu LEGO trgovinu u Hrvatskoj

U rujnu se u Hrvatskoj, točnije u zagrebačkoj Areni otvara prvi ekskluzivni LEGO Store na području jugoistočne Europe.

Saša Fišter sasa@zimo.co | 30.07.2014. / 11:31

Arena centar u Zagrebu dobiva prvu specijaliziranu LEGO trgovinu u Hrvatskoj

U rujnu se u Hrvatskoj, točnije u zagrebačkoj Areni otvara prvi ekskluzivni LEGO Store na području jugoistočne Europe. Trgovina će prostirati na 150 kvadratnih metara, gdje će posjetitelji imati prilike pregledati cjelokupni LEGO asortiman kreativnih igračaka za djecu i odrasle, uključujući ekskluzivne linije proizvoda „Architecture“ i „Technic“ za arhitekte, inženjere i sve one koji se tako osjećaju te komplet „Star Wars“ za ljubitelje legendarnih Zvjezdanih ratova Georgea Lucasa. 

Osim navedenih LEGO kompleta i drugih LEGO proizvoda, posjetitelji će s takozvanog „Pick-A-Brick“ zida u trgovini moći odabrati kockice po vlastitoj želji te ih kupovati doslovno – na kile! Uza sve to, u trgovini će se uz pomoć specijaliziranog „Build-A-Mini“ pulta moći kreirati vlastita i jedinstvena LEGO figurica, iz izbora od nekoliko tisuća mogućih sastavnih dijelova i kombinacija. 

Otvaranje prve specijalizirane LEGO Store trgovine u Hrvatskoj će pratiti posebni popusti i pokloni za prve kupce, kao i niz nagradnih igara i natječaja putem kojih će posjetitelji moći osvojiti najrazličitije proizvode iz LEGO asortimana.

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju

Vezane vijesti

Još vijesti