Automat u zamjenu za plastične boce poklanja majice poznate dizajnerice Allison Parris

U sklopu New York Fashion Weeku, ljudima je ponuđeno da u središtu New Yorka na automatu u zamjenu za plastične boce dobe majicu s dizajnerskim potpisom izrađenu od recikliranog materijala.

Saša Fišter sasa@zimo.co | 15.09.2013. / 10:36

Automat u zamjenu za plastične boce poklanja majice poznate dizajnerice Allison Parris

Kampanja Plastic Make it Possible tri je dana, za vrijeme NY Fashion Weeka bila dostupna na ulicama New Yorka gdje su građani u zamjenu za plastične boce mogli dobiti limitirani broj majica dizajnerice Allison Parris

Majice su izrađene od reciklirane plastike i tkanine, a sama inicijativa imala je za cilj pokazati kako se reciklirani materijal može iskoristiti za odjeću, čak i onu fancy. Svi koji su posjetili stranicu Plastics Make it Possible, mogli su osvojiti kratku majicu tako da su ostavili komentar o plastici koju recikliraju.

Kako bi se izrađivale majice, potrebno je plastične boce očistiti, rastopiti, i stvoriti fini konac koji rezultiraju mekanim i udobnim tkaninama. Više o projektu možete pročitati na službenim stranicama.

Automat u zamjenu za plastične boce poklanja majice poznate dizajnerice Allison Parris Automat u zamjenu za plastične boce poklanja majice poznate dizajnerice Allison Parris

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju

Vezane vijesti

Još vijesti