Besplatno na SHARE kroz interaktivne natječaje

Ovogodišnja SHARE konferencija, koja se odvija od 26. do 28. travnja u Beogradu, ugostit će mnoge ugledne predavače, te glazbenike.

Zimo Zimo Zimo | 05.03.2012. / 11:40

Besplatno na SHARE kroz interaktivne natječaje

Ovogodišnja SHARE konferencija, koja se odvija od 26. do 28. travnja u Beogradu, ugostit će mnoge ugledne predavače, te glazbenike.

SHARE se sastoji od dnevnog i noćnog djela, pa će tako u dnevnom dijelu predavati George Lemnaru, tvorac online igrice eRepublik, predstavit će se BitCoin, svoja hakerska iskustva istaknut će George Hotz koji je 'izmislio' Jailbreak za iPhone i iPad, te jedini haknuo Playstation 3 - između ostalih.

Ukoliko vas je ovo privuklo, a vjerujemo da jest, SHARE je organizirao akcije i natječaje u kojem možete osvojiti besplatnu ulaznicu na ovu konferenciju. Iako se prošle godine upad naplaćivao, ove su godine organizatori pronašli drugačiji način pa će tako kroz navedene natječaje i akcije podijeliti 2000 ulaznica.

S obzirom na to da su teme konferencije društveni aktivizam prožet Internetom, novim medijima i tehnologijom te suvremenom elektronskom glazbom, natječaji su prilagođeni svima koji su zainteresirani za ove teme, sadržaje i njihovo kreiranje, bez obzira da li već rade u tim domenama ili samo posjeduju želju za učenjem i usavršavanjem.

Primjerice, zainteresirani za vizualnu umjetnost moći će se natjecati na grafičkim rješenjima za izradu logotipa, postera ili majici na temu 'SHARE', glazbenici će konkurirati svojim pjesmama, miksevima itd, a blogeri, novinari, aktivnosti i haktivisti s raznim oblicima eseja, tekstova motivacijskih pisma i novih ideja.

Sve informacije o natječaju kao i načinu apliciranje možete pročitati na shareconference.net.

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju

Vezane vijesti

Još vijesti