Bulb Technologies integrira svoj Cempresso softver u NAGRA Scout rješenje.

Suradnja s NAGRA-om omogućuje pružateljima širokopojasnih usluga da svojim pretplatnicima isporuče inteligentna rješenja kibernetičke sigurnosti dok istovremeno naglašavaju brigu o korisnicima optimiziranim i automatiziranim procesima za rješavanje poteškoća koje omogućuje Cempresso.

Martina Čizmić | 24.02.2022. / 17:28

Slika nije dostupna (Foto: Zimo)

Hrvatska tvrtka Bulb Technologies, koja se bavi automatiziranim rješavanjem tehničkih poteškoća, digitalnom transformacijom i upravljanjem korisničkim iskustvom, proširila je svoju suradnju s vodećim pružateljem usluga u domeni zaštite sadržaja i televizijskih rješenja za prikaz na više zaslona. Suradnja će se proširiti integracijom Bulb Cempresso softvera u NAGRA Scout rješenje.

Kako su istaknuli iz Bulb Technologies, kontinuirano pomažu pružateljima komunikacijskih usluga – fiksnih, kabelskih i mobilnih – isporučiti vrhunsko korisničko iskustvo uz drastično smanjenje operativnih troškova. Bulbova rješenja za Service Assurance (osiguranje kvalitete usluga), Customer Experience Management – CEM (upravljanje korisničkim iskustvom), Device Management (upravljanje uređajima) i Service Analytics (analitika usluge) konkuriraju onima najvećih svjetskih dobavljača softvera, a Cempresso platforma je rješenje nove generacije koje nudi inovativan pristup automatiziranoj end-to-end dijagnostici, vođenom rješavanju poteškoća i analitici.

Partnerstvo ove veličine značajno je postignuće za Bulb Technologies. Ono je dokaz kvalitete i pouzdanosti tvrtke Bulb, koja se pozicionirala kao regionalni tehnološki lider kroz proteklih 15 godina u područjima digitalizacije i automatizacije procesa, brige o korisnicima i upravljanja korisničkim iskustvom. Ovo partnerstvo vidimo i kao snažnu potvrdu da Bulbova Cempresso platforma ima mogućnosti i funkcionalnosti koje zadovoljavaju potrebe velikih pružatelja rješenja poput NAGRA-e, rekao je Neven Stipčević, glavni tehnološki direktor (CTO) u Bulb Technologiesu.

Suradnja s NAGRA-om omogućuje pružateljima širokopojasnih usluga da svojim pretplatnicima isporuče inteligentna rješenja kibernetičke sigurnosti dok istovremeno naglašavaju brigu o korisnicima optimiziranim i automatiziranim procesima za rješavanje poteškoća koje omogućuje Cempresso.

Oduševljeni smo partnerstvom s Bulb Technologies i integracijom njihove inovativne tehnologije za upravljanje korisničkim iskustvom u naše novo NAGRA Scout rješenje, komentirala je Nancy Goldberg, EVP i glavna direktorica marketinga i prodaje NAGRA-e te je dodala: Primjena Bulb Technologies, uz osnovne mogućnosti NAGRA-e, osnažuje pružatelje širokopojasnih usluga novim rješenjem koje izravno odgovara na potrebe potrošača kojeg odlikuje neprekidna povezanost.

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju

Vezane vijesti

Još vijesti