Cyberpunk igra "Dystopia: Contest of Heroes" igračima omogućuje da igraju s profesionalnim MMA borcem Conorom McGregorom

Igra u kojoj je domaći godišnjeg turnira irski profesionalni MMA borac i boksač, Conor McGregor, prvo će biti dostupna u AppGalleryju.

Martina Čizmić | 24.11.2020. / 13:18

Slika nije dostupna (Foto: Zimo)

Igranje videoigara na mobilnim uređajima sve je popularnije u svijetu. I dok su na početku to bile jednostavne igre (poput Zmije i Tetrisa), danas pametni telefoni mogu ravnopravno parirati i računalima te omogućiti igranje igara poput Fortnitea ili The Simsa. 

Stoga ne iznenađuje što su se neki studiji za razvoj videoigara u potpunosti fokusirali na izradu videoigara za mobilne platforme. Latvijski studio, Beetroot Lab, odlučio je svoju novu, postapokaliptičnu igru u cyberpunk stilu, Dystopia: Contest of Heroes, predstaviti u Huaweijevoj AppGallery trgovini. Tek nakon što Huaweijevi korisnici isprobaju igru, ona će postati dostupna i na drugim platformama. 

Dystopia: Contest of Heroes besplatna je multiplayer igra koja donosi visoku kvalitetu, intenzivnu grafiku i kolekciju potpuno prilagodljivih 3D heroja sa sposobnostima koje kontrolira sam igrač. Smješten u distopijski New York 2065. godine, cilj igre je izgraditi carstvo preuzimanjem okruga i prikupljanjem znanstveno-fantastične opreme, kao i upravljati napadima na druge igrače i graditi saveze.

Da se na igri radilo ozbiljno pokazuje i podatak kako je za njenu izradu bilo potrebno čak tri godine i to zbog osmišljavanja i izrade niza turnira koji omogućuju natjecanje više igrača iz cijelog svijeta. Dodatni interes izaziva godišnji turnir, čiji je domaćin junak igre Conor McGregor, irski profesionalni MMA borac i boksač, te bivši UFC prvak.

Vrlo smo uzbuđeni što surađujemo s Huawei AppGallery trgovinom i cijenimo njihov ogroman interes da nam pomognu globalno predstaviti našu najnoviju mobilnu igru: Dystopia: Contest of Heroes, rekao je Davis Ziedins, suosnivač tvrtke Beetroot Lab. Imati slavnog Conora McGregora za poslovnog partnera i zaštitno lice naše igre stavlja na nas veliku odgovornost, pa je važno surađivati s pouzdanim tehnološkim partnerom kao što je Huawei, koji nam pomaže u svim koracima integracije, uvođenja i akvizicije korisnika.

Igra je dostupna za korisnike Huaweijevih uređaja putem AppGallery trgovine, a za ostale mobilne platforme bit će dostupna kroz nekoliko tjedana. 

 

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju

Vezane vijesti

Još vijesti