Dell Gaming i Alienware predstavljaju novu generaciju periferija za igru i Alienware esport Akademiju

Kako bi unaprijedili igru esport igrača, Alienware je u suradnji s Tobii i Liquid timom pokrenuo Alienware Akademiju, online platformu koja igračima omogućava da usavrše svoje vještine uz online treninge, video tutoriale i korisne savjete kako bi podigli svoju igru na višu razinu.

Martina Čizmić | 13.06.2018. / 11:28

Esport ilustracija (Foto: Dell) (Foto: Dell)

Na najvećem gaming događanju - E3, koje se ovih dana održava u Los Angelesu, Dell gaming i Alienware predstavit će svoje novitete -  Alienware gaming bežične slušalice i miš nove generacije Alienware Elite s brzim odazivom.

 

Dell i Alienware ustrajni su u svojoj namjeri da esport igračima pruže bitnu kompetitivnu prednost nudeći im samo najbolje dodatke za igru. Ovu namjeru prepoznali su i Detroit Renegades, esport tim koji je odabrao Alienware za svog ekskluzivnog tehnološkog partnera. Također, kako bi unaprijedili igru esport igrača diljem svijeta Alienware u suradnji s Tobii i Liquid timom pokrenuli su Alienware Akademiju, online platformu koja igračima omogućava da usavrše svoje vještine uz online treninge, video tutoriale i korisne savjete kako bi podigli svoju igru na višu razinu.

 

Naša je odgovornost, kao predvodniku PC gaminga, kontinuirano ulagati u nove inovacije i razvijati samo najbolja rješenja za naše korisnike. Stoga na ovom summitu donosimo novitete kako u dodatcima za igru tako i kroz platformu kako bismo dobre igrače učinili boljima i pomogli im doseći novu razinu igre, izjavio je Frank Azor, potpredsjednik i generalni direktor Alienware, Dell Gaming i Dell XPS-a.

Alienware bežične slušalice (Foto: Dell) (Foto: Dell)

 

Alienware Gaming bežične slušalice

 

Alienware bežične slušalice novitet su u ponudi koje će zagriženim ljubiteljima čistog zvuka otvoriti novu dimenziju igre. Provodeći čisti prirodni zvuk i dodatnim odabirom zvučnih profila pojačanih sa 40mm Neodymium driverima koji pružaju dubok i raskošan bas te raspon zvuka, ove slušalice će sigurno pojačati cjelokupan dojam igre. Slušalice su upotpunjene mikrofonom kojeg igrač može približiti kako bi umanjio pozadinske zvukove, dodatno može podesiti glasnoću glasa te biti obaviješten o trajanju baterije i jačini wi-fi veze. Izdržljiva, ali lagana konstrukcija slušalica lako se prilagođava svakom igraču uz maksimalnu udobnost i jednostavno upravljanje kontrolama. Rotirajuće slušalice presvučene su posebnom sportskom tkaninom koja hladi igrača što je posebno važno tijekom dugih turnira kako igrač ne bi gubio fokus. Obožavatelji Alienware dodataka posebno će se obradovati prepoznatljivim dizajnerskim elementima koji uključuju dvije zone LED osvjetljenja te AlienFX podešavanje svjetla po preferencijama igrača. Slušalice su u prodaji od 11. lipnja.

 

Za potpuno audio iskustvo Alienware razvio je i novu generaciju Alienware Command Centra koji sad uključuje i inteligentnu audio značajku Sound Center, osmišljenu da pomogne igračima upravljati s postojećim i personaliziranim audio profilima. Centar se sastoji od četiri ključne komponente Audio Effects, Multi-band EQ, Microphone Control i Audio Recon za još bolju kvalitetu zvuka.

Alienware Elite Gaming miš (Foto: Dell) (Foto: Dell)

 

Novi Alienware Elite Gaming miš

 

Alienware je predstavio i novi dizajn miša oblikovan vrhunskim materijalima koji igraču pružaju više kontrole i bolji ergonomski prihvat. Ikonski dizajn je dopunjen s dva bočna izmjenjiva krila (s dvije ili četiri kontrole za FPS/MMORPG) te tri pozicije za odmaranje dlana.

Novi model nudi i četiri prilagodljive konstrukcije te omogućava ultimativnu kontrolu i preciznost pokazivača uz zavidnu brzinu, pojačanu s pet prilagodljivih razina za DPI izmjene ovisno o potrebama igrača. Ključni detalji dizajna zadržani su s AlienFX podesivim osvjetljenjem za dinamički izgled koji odražava stil igrača. Miš je dostupan u prodaji od kolovoza 2018.

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju

Vezane vijesti

Još vijesti