DJI Mavic Air drone od sada po odličnoj cijeni od 677 eura!

Dronovi su zasigurno jedni od najinteresantnijih gadgeta današnjice koji pronalaze svoju namjenu u svakakvim scenarijima života.

Saša Fišter sasa@zimo.co | 29.01.2018. / 10:31

DJI Mavic air drone (Foto: DJI) (Foto: DJI)

DJI je kompanija koja se, možemo slobodno reći, proslavila na tržištu dronova, a njihovi modeli često su opisani kao vrlo kvalitetni i pouzdani. Iako u svojoj kolekciji već imaju pozamašnu kolekciju raznih modela, svako malo pojavi se napredniji i bolji, pa se tako ovaj put na meti našao model Mavic Air 4K, ujedno i jedan od najprodavanijih u zadnje vrijeme.

Mavic je poseban zbog svoje kompaktnosti – vrlo je lako prenosiv i ne zauzima puno mjesta jednom kad ga sklopite. Osim toga, Mavic Air može snimati u rezoluciji 4K s 30 fps-a, tu je i opcija snimanja usporene snimke na 1080 p uz 120 fps-a. Naravno, osim videozapisa možete i fotografirati uz nove HDR algoritme kako bi slike bile što bolje i živahnije.

Mavic Air za početak nudi 8 GB interne memorije te proširenje pomoću microSD kartice, a za prijenos podataka na druge uređaje tu je USB 3.0 Type-C port.

Za upravljanje dronom upotrebljava se poseban daljinski sklopivi upravljač u koji se postavlja vaš pametni telefon, a koji se koristi službenom aplikacijom DJI-a.

Ovaj drone također je i pametan, pa tako možete postaviti do 16 različitih subjekata te odabrati koji želite pratiti u pokretu, pa će tako dron biti uz vas bilo da trčite, skačete ili vozite bicikl.

Za slikanje fotografija DJI nudi šest različitih QuickShotova pomoću kojih možete okinuti odličan selfie, a sve zajedno možete odmah podijeliti na društvenim mrežama preko aplikacije DJI GO 4.

Prema informacijama koje daje DJ-i, maksimalno je vrijeme letenja oko 21 minute. Naravno, to nije sve, ovo je zaista jedan moćan uređaj koji nudi vrlo napredne mogućnosti, što opet nosi i svoju cijenu. Ovaj puta Geekbuying nudi Mavic Air po cijeni od 677 eura, a više informacija možete pronaći na službenim stranicama.

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju

Vezane vijesti

Još vijesti