Dodijeljene nagrade na konferenciji LEAP Summit Zagreb

Na konferenciji LEAP Summit, koja okuplja stručnjake s područja novih tehnologija, marketinga i poduzetništva, dodijeljene su nagrade za najbolje mlade poduzetnike, nevladine organizacije i kreatore različitih startupova.

S. Ve. | 17.03.2018. / 22:18

17.03.2018.
Dodijeljene nagrade na konferenciji LEAP Summit (Foto: Dnevnik.hr) - 1 (Foto: DNEVNIK.hr)

Konferencija je u tri dana privukla tri tisuće mladih iz cijeloga svijeta, a među govornicima su bili i Ivan Mrvoš i Albert Gajšak koje te mogli upoznati i u rubrici "Bolja Hrvatska" Dnevnika Nove TV.

Bruno Habus osvojio je 1. mjesto u kategoriji najboljeg mladog tvorca promjene. "To nam dokazuje da smo mi kvalitetno radili u svim sferama, ne samo tehničkoj sferi našeg projekta nego u svim ostalim, u društvenim i u edukativnim sferama", kaže Habus.

Nova TV i DNEVNIK.hr medijski su pokrovitelj LEAP summita.

Prvo mjesto u kategoriji najboljeg mladog društvenog poduzetnika osvojio je Toma Babić. "Pokazuje nam da naš rad nešto vrijedi i da moramo nastavit još više raditi. Plan je krenuti na crowdfunding uskoro, kaže Babić.

Tena Pick druga je u kategoriji najboljeg mladog tvorca promjene. "Radim većinu svog radnog vijeka u inozemstvu, u Dubaiju i Indiji, i biti na ovakvoj konferenciji u Zagrebu znači jako, jako puno", kaže Pick.

 

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju

Vezane vijesti

Još vijesti