Doma TV i RTL 2 krenuli sa emitiranjem [UPDATE]

Nova televizija Doma TV, iza koje stoji medijska grupa Nova TV, krenula je s emitiranjem svog novog televizijskog kanala za zabavu kao i konkurentska kuća RTL2.

Zimo Zimo Zimo | 02.01.2011. / 18:06

Doma TV i RTL 2 krenuli sa emitiranjem [UPDATE]

Nova televizija Doma TV, iza koje stoji medijska grupa Nova TV, krenula je s emitiranjem svog novog televizijskog kanala za zabavu kao i konkurentska kuća RTL2.

Svi smo vjerojatno upućeni u to da Hrvatska postaje bogatija za dva nova televizijska programa -- Doma TV i RTL2. Pregršt sadržaja koji obećavaju ove televizijske kuće trebao bi upotpuniti program sa raznim tematskim emisijama, serijma i filmovima.

'Doma TV donosi pregršt zabave na male ekrane od igranog serijskog programa, zabavnih i lifestyle magazina, kulinarske showove te najkvalitetniji dokumentarni i filmski program.' - istaknuli su na svojim web stranicama Doma TV, dok RTL-ovci svoj program opisuju ovako:

'U programskoj shemi naći će se brojni naslovi koje hrvatski gledatelji nisu imali prilike do sada vidjeti i to od najrenomiranijih svjetskih i europskih studija, kao i brojni formati nezavisnih produkcijskih kuća. RTL 2 donosi pregršt zabave od programa za djecu, glazbe, dokumentarnog programa, zabavno edukativnih emisija, reality show-a, te popularnih serijskih i filmskih naslova.'

Oba televizijska kanala dobili su koncesiju na 15. godina za koju moraju izdvojiti 450,000 godišnje. Što nas čeka na programu, kakvi će sadržaj biti i hoće li se držati svoje najave pokazat će vrijeme, a mi im želimo puno uspjeha.

Neki od Twitterša već napominju greške sa slikom i tonom, no vjerujemo kako će se to ubrzo popraviti.

Update:

Trenutno MaxTV još uvijek ne prikazuje RTL2, no u postupku su rješavanja problema, doznajemo sa njihovom službenog Twitter profila. Doma TV za sad neće biti na MaxTV-u.

Update [03.01.]:

Doma TV i RTL 2 dostupni su i na B.net televiziji u osnovnom paketu istaknuto je ne njihovim službenim stranicama.

'Novu dimenziju zabave na malim ekranima korisnicimaOsnovnog paketa B.net televizije od 2.1.2011. donosi novi program RTL2.'

'Od 2.1.2011. Osnovni paket B.net televizije obogaćujemo za novi televizijski program za zabavu - DOMA TV.'

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju

Vezane vijesti

Još vijesti