Domaća horor avantura dobila interaktivni strip koji možete igrati na pametnim telefonima i televizorima

Uz to što je ovaj interaktivni strip dostupan na popularnim platformama za stream videoigara, odsad je dostupan i na mobilnim uređajima i pametnim televizorima.

Martina Čizmić | 31.12.2022. / 10:38

Galerija

Nakon što su objavili svoju horor avanturističku igru Saint Kotar na svim bitnijim platformama iz studija Red Martyr Entertainment, odlučili su otići i korak dalje. 

Objavili su interaktivni strip, sa zvukovima i animacijama, Saint Kotar: The Crawling Man. Ovaj svojevrstan dodatak samoj igri prati užasan Mojsejev život - njegov pad od voljenog učitelja do ogorčenog i osvetoljubivog vođe zlokobnog kulta. Mojse je jedan od glavnih likova u punoj igri Saint Kotar, a ova horor-misterija-drama govori o njegovom životu i mračnim događajima koji su ga iskovali u osobu kakva je kad ga igrači susretnu u samoj igri. 

Kako ističu autori, Saint Kotar: The Crawling Man nije samo običan strip u kojem listate stranice i čitate. Sadrži toliko stvari da je zapravo neka vrsta hibrida između igre i interaktivnog vizualnog romana.

Uz to što je ovaj interaktivni strip dostupan na popularnim platformama za stream videoigara, odsad je dostupan i na mobilnim uređajima i pametnim televizorima. 

Radi besprijekorno i na glavnim mobilnim OS-ima i na svim uređajima koje podržavaju; s jedne strane Apple Store, a s druge Google Play trgovina.

Imali smo plan objaviti ga i na Kindle ComiXology, ali smo na kraju odustali od te ideje zbog mnogih ograničenja u pogledu značajki na toj platformi. Moramo naglasiti da igra nema potpuno iste značajke kao na PC platformi: postignuća nisu podržana. Ostale značajke su tu, a mogućnost jednostavnog pomicanja ploča naprijed-natrag na mobilnim uređajima omogućuje posebno korisničko iskustvo, pojasnio je osnivač Red Martyr Entertainmenta i jedan od autora videoigre, Marko Tominić.

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju

Vezane vijesti

Još vijesti