Društvenimediji postali Socialnumbers i kreću globalno

Prije nešto više od godinu dana, zagrebački iSTUDIO predstavio je novi portal za praćenje Facebook stranica u Hrvatskoj - društvenimediji.com.

Zimo Zimo Zimo | 21.09.2011. / 08:13

Društvenimediji postali Socialnumbers i kreću globalno

Prije nešto više od godinu dana, zagrebački iSTUDIO predstavio je novi portal za praćenje Facebook stranica u Hrvatskoj - društvenimediji.com.

Jučer je tvrtka objavila kratki video teaser o novom servisu, a sada objavljujemo detalje stranice koja je već aktivna.

Zadaća društvenih medija bila je pratiti ukupan rast Facebook stranica po broju fanova, te tjedni i dnevni rast, kao i usporedbu stranica u sustavu. Nekoliko mjeseci kasnije Društvenimediji dobili su novu značajku FIR danas možda i najvažniji segment u vođenju Facebook stranica, a to je kvalitetu interakcije.

Svjedoci smo kako sve više kompanija traži nove načine kako pristupiti svojim kupcima ili konzumentima pa se tako stvorilo novo i veće tržište koje naravno zahtjeva i nove potrebe i mogućnosti.

iSTUDIO u suradnji sa ostalim zemaljama u regiji otvorio je vrata mnogim novim potencijalnim korisnicima, pa su tako stranicu drustvenimediji.com pretvorili u socialnumbers.com.

Naime, socialnumbers.com međunarodni je projekt napravljen u suradnji sa Nebojšom Radovićem iz Srbije, Hanom Kazazvoić iz BiH, Matejom Špeharom iz Slovenije, Nova Solutions iz Makedonije i Austrijom s ciljem da se ponudi još više infomracija u marketingu društvenih medija na svakom individualnom tržištu s mogućnošću usporedbe na globalnoj raziini.

Socialnumber u odnosno na društvenemedije nudi novi napredniji dizajn, prilagodbu prema pojedinoj državi (za sada Hrvatska, Slovenija, Srbija, BiH, Makedonije, Austrija, a uskoro stižu i ostale države), popis najboljih statusa po stranici i državi, usporedba s konkurencijom iako njihove stranice još nisu u sustavu, usporedba stranica sa konkurentima izvan države, i još mnogo toga.

Misija socialnumbersa je ponuditi otvoreni izvor informacija za praćenje i evaluaciju postojećih te stvaranje boljih marketinških kampanja i rezultata na području društvenih medija u budućnosti.

Sada nam ostaje samo da vidimo što će tvrtka Drap predstaviti na Weekend Media Festivalu, pošto nam se sprema još jedan veliki i unaprijeđeni servis.

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju

Vezane vijesti

Još vijesti