Seks je seks, no ponekad vaš partner ne može biti fizički na istom mjestu kao i vi, stoga je ponekad potrebno pronaći alternativan način kako zabaviti vašeg partnera.

Servisi za slanje poruka koji se automatski brišu nakon nekoliko sekundi mogu biti zabavni, no ne i previše interaktivni. Durex je jedan od proizvođača koji je izradio vibrirajuće donje rublje, a koje je moguće upravljati vašim smartphoneom.

Iako postoje već startupi koji se bave izradom seksi igračaka koje su povezane s smartphoneima, Durex je prva kompanija koja proizvodi kondome, a koja je objavila nešto ovakvo. Vibrirajuće donje rublje dolazi u verziji za žene i muškarce a sve to kako bi stimulirali seks na velike udaljenosti. Zahvaljujući mobilnim uređajima, ovakva zabava može biti interaktivna s obje strane, a kako to izgleda možete pogledati u videu ispod.

Iako ovo može biti super stvar za doma, ne bih preporučio da ove gaće nosite na posao, jer nikad ne znate kad će vas partnerica poželjeti, zamislite da ste na važnom sastanaku.

Fundawear, kako Durex naziva ovo donje rublje, još nije dostupno za kupnju, no bit će uskoro, a ukoliko ste zainteresirani, potražite više informacija na Durex Australian Facebook stranici.

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju