Huawei P20 Pro osvojio je titulu najboljeg pametnog telefona 2018. godine na godišnjoj dodjeli nagrada EHA 2018 (European Hardware Awards 2018). Dodjelu svake godine organizira Europska udruga za hardver (European Hardware Association), koja spaja devet najvećih nezavisnih tehnoloških publikacija diljem Europe s kombiniranim dosegom od preko 22 milijuna čitatelja.

Ova nagrada je još jedno veliko postignuće za HUAWEI P20 Pro te potvrđuje njegovu poziciju omiljenog pametnog telefona. Oduševljeni smo priznanjem koje nam je ujedno pokazatelj da idemo u dobrom smjeru, izjavio je Bruce Lee, potpredsjednik Handset Business odjela u Huawei Consumer Business grupi.

Europska udruga za hardver ocjenjuje najbolje elektroničke uređaje na europskom tržištu koji su odabrani od strane renomiranih urednika diljem Europe. U 2018. godini više od 100 urednika glasalo je za svoje omiljene uređaje u čak 42 kategorije elektroničkih uređaja i hardvera, uključujući i pametne telefone, gadgete i PC komponente.

Andrzej Bania, jedan od osnivača udruge, izjavio je da “nakon evaluacije podsljednjih proizvoda koji su lansirani na tržište, više od 100 europskih tech urednika ocijenilo je Huawei P20 Pro kao najbolji od najboljih. Ovo je izuzetno velik uspjeh za Huawei s obzirom na kategoriju s iznimnom konkurencijom”.

Huawei P20 Pro niže nagrade na globalnoj razini, najviše zahvaljujući iznimno naprednom sustavu kamere. Huawei P20 Pro ima 4D fokus, što znači da kamera predviđa objekte u pokretu te se fokusira na njih kako bi uhvatila i najsitnije detalje. Umjetna inteligencija koristi se AI-Assisted Composition postavkom koja predlaže inteligentne ideje za snimanje krajolika ili više ljudi u jednoj fotografiji, a podržava i stabilizaciju fotografije te 960fps super slow motion, što je 4x više od standardnog 240fps.

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju