[EKSKLUZIVNO] Poveznice.net, konačno rješenje problema sa .hr linkovima

Problemi sa poveznicama sa hrvatskim domenama javalja se unazad šest mjeseci, no stiglo je pravo rješenje.

Zimo Zimo Zimo | 12.07.2011. / 20:36

[EKSKLUZIVNO] Poveznice.net, konačno rješenje problema sa .hr linkovima

Problemi sa poveznicama na hrvatskim domenama javalja se unazad šest mjeseci, no stiglo je pravo rješenje.

Servis koji je proizašao iz tvrtke Drap konačno omogućava vlasnicima Facebook stranica i onima koji žele podijeliti nešto na Facebooku da bez problema objave svoje postove sa slikama i opisom.

Iako je servis u alfa fazi tesitranja Davor Runje ekskluzivno je za ZIMO istaknuo nekoliko najbitnijih stvari vezano uz ovaj servis.

'Rješenje se razlikuje od aplikacija jer se radi o pravom dijeljenju linkova, a ne aplikacijskim postovima, tako da se postovi ne grupiraju kao što se grupiraju kod aplikacija i ne postoji opasnost da svi ti postovi budu izbrisani kad Facebook automatski blokira aplikaciju zbog brisanja postova samih korisnika.'

Dakle, bookmakirajte stranicu Poveznice.net i shareajte linkove putem Facebook bez straha. Napomenimo samo da je i aplikacija tvrtke Nivas '.hr FB FIX' nakon što ju je Facebook uklonio, vraćena i omogućena za shareanje, no kao što je Davor napomenuo, odnosno kako je istaknuto na stranici FB FIX-a, sharenje linkova na vlastitu je odgovornost, dakle nemojte se čuditi ako vam nestanu svi prijašnji postovi kada se Facebook sjeti blokirati aplikaciju.

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju

Vezane vijesti

Još vijesti