[EKSKLUZIVNO] Vitastiq je revolucionarni hrvatski proizvod koji mjeri vitamine i minerale u tijelu

Mjerenje vitamina i minerala u tijelu nekad je zahtjevalo prilično kompleksan proces, no uz današnju tehnologiju, mjerenje ovog statusa je jednostavnije nego ikad.

Saša Fišter sasa@zimo.co | 09.12.2014. / 15:00

[EKSKLUZIVNO] Vitastiq je revolucionarni hrvatski proizvod koji mjeri vitamine i minerale u tijelu

Mjerenje vitamina i minerala u tijelu nekad je zahtjevalo prilično kompleksan proces, no uz današnju tehnologiju, mjerenje ovog statusa je jednostavnije nego ikad.

Vitastiq je novi hrvatski proizvod, na kojem se radilo zadnjih dvije godine, a koji omogućuje mjerenje vitaminsko-mineralnog statusa, odnosno drugim riječima ovaj će proizvod zamijeniti odlazak u ljekarne s obzirom da ćete sve informacije moći dobiti na vašem smartphone uređaju.

Vitastiq je praktično rješenje kojim se mjerenje obavlja u svega nekoliko trenutaka - laganim pritiskom elektrode uređaja na lako dostupne određene točke lica i tijela. 

Riječ je o metodi elektro-akupunkture dr. Volla koja je neinvazivna i potpuno bezbolna, a kojom se mjerenjem električnog otpora akupunkturnih točaka individualno određuje status vitamina i minerala u tijelu. Važno je spomenuti kako je metoda iza ove inovacije jednaka postojećoj koju koriste uređaji za mjerenje u ljekarnama. 

Vitastiq smartphone aplikacija je besplatna za preuzimanje, a jednostavnim pristupom maksimalno olakšava korisničko iskustvo. Aplikacija pritom nudi pohranjivanje svih podataka mjerenja te potpuno personalizirani pristup praćenja stanja organizma. 

“Ovo je pametniji i jednostavniji način brige o zdravlju kojim se olakšava uvid u ciljano uzimanje dodataka prehrani ali i osobni nutiricionistički plan prehrane. Po prvi puta korisnik može sam pomoću svog smartphonea, uređaja i aplikacije mjeriti vitaminsko-mineralni status bilo gdje i bilo kada.”, kaže Dean Vranić, izumitelj Vitastiqa!

Cijena uređaja će iznositi 79$ (early bird), odnosno u sklopu Indiegogo kampanje, nakon čega će cijena biti 99$. Spomenimo kako će se uređaj moći naručiti putem Indiegogo kampanje, te će za isporuku biti spreman u ožujku sljedeće godine.

Indiegogo kampanja dostupna je na ovom linku.

[EKSKLUZIVNO] Vitastiq je revolucionarni hrvatski proizvod koji mjeri vitamine i minerale u tijelu [EKSKLUZIVNO] Vitastiq je revolucionarni hrvatski proizvod koji mjeri vitamine i minerale u tijelu [EKSKLUZIVNO] Vitastiq je revolucionarni hrvatski proizvod koji mjeri vitamine i minerale u tijelu [EKSKLUZIVNO] Vitastiq je revolucionarni hrvatski proizvod koji mjeri vitamine i minerale u tijelu

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju

Vezane vijesti

Još vijesti