Evo kada stižu novi modeli Googleovih pametnih telefona

Novi modeli Googleovih pametnih telefona trebali bi biti predstavljeni prvih dana listopada

Tomislav Ćuto Tomislav Ćuto | 24.08.2017. / 07:38

Slika nije dostupna (Foto: Zimo)

Ni približno toliko “curenja” kao što je to slučaj u iščekivanju novog modela Appleova iPhonea, koji očekujemo za manje od mjesec dana, ali opet se pojavljuje sve više informacija vezanih uz predstavljanje nove generacije Googleovih pametnih telefona Pixel. Iako je konkurencija sve žešća, a kineski proizvođači sve agresivniji, naravno u pozitivnom smislu, Google se sa svojim prvim izdanjem Pixela pozicionirao na jedno od vodećih mjesta. Ništa čudno, jer su Googleovi pametni telefoni Pixel odlični, između ostaloga mnogi tvrde kako je riječ o uređajima koji dolaze s najboljom kamerom i uvijek s najnovijom verzijom Androida.

Nije zanemarivo ni to što ćete sa smartphoneom Google Pixel uvijek biti sigurni da će nadogradnja Androida stići na njega, što s nekim drugim proizvođačima nije uvijek slučaj. Uglavnom, sve se više počelo špekulirati oko točnog datuma kada će Google predstaviti Pixel 2 seriju, a s obzirom na to da će gotovo cijeli rujan biti vezan uz globalnu histeriju zbog iPhonea, većina analitičara pretpostavlja da je mjesec listopad sigurna oklada vezana uz Googleov event. Tako jedan od najcjenjenijih “insajdera”, Evan Blass, koji gotovo u pravilu ima relevantne informacije, tvrdi kako će Google Pixel 2 modeli stići odmah početkom listopada.

Točnije, objavio je datum 5. listopada kao polaznu točku novih flagship-uređaja koji će se između ostaloga isporučivati s novim procesorima Snapdragon 836 i prema najavama s novim, poboljšanim izdanjem kamere. Navodno će manji model za Google proizvoditi HTC, dok će LG biti zadužen za veći Google Pixel 2. Očekuje se da će se na spomenutom eventu predstaviti i novi Google Chromebook Pixel, kao i pametne slušalice s integriranim glasovnim asistentom, a možda i još pokoji novitet iz Googlea.

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju

Vezane vijesti

Još vijesti