Evo što možete pokloniti pripadnicama ljepšeg spola za Dan žena

Dan žena samo što nije stigao, pa ako ste u dilemama što kupiti boljoj polovici, možda vam ovaj mali vodič pomogne u tome.

Saša Fišter sasa@zimo.co | 02.03.2018. / 11:21

Foto: Geekbuying

Moramo priznati da stvari s ovog popisa neće stići do 8. ožujka, kada pada Dan žena, no vjerujemo da neće biti nikakvih problema ako kažete da će poklon malo kasniti - vjerujem da ni jedna žena neće imati problem s tim.

Ponekad zna biti teško odabrati poklon za Dan žena, pa vam možda ovih nekoliko savjeta pomogne oko te dileme.

Iako se većina stvari svodi na tehnološke gadgete, to ne mora biti nužno jedini izbor, pa tako na popisu možete pronaći i raznu šminku i šminkerske "alate", kao i neobične e-cigarete.

No ako kupujete neki gadget, onda možemo sa sigurnošću reći da ćete naći nešto za odličan poklon, bilo da se radi o pametnom telefonu, tabletu, računalu, gamerskom asortimanu ili možda nešto za korištenje vani kao što su akcijske kamere, ruksaci, naočale, stalci za mobitele, slušalice itd.

Jedna od zanimljivih stvari s popisa svakako je Xiaomijev električni skuter, koji košta malo više, ali opet, s druge strane, ovo je vrlo interesantna stvar koju ne samo da može koristiti vaša bolja polovica, mama, baka, kćer ili netko drugi već i vi sami.

Uglavnom, popis se nalazi na ovom linku, pa provjerite što sve možete nabaviti i po kojoj cijeni. I jedna napomena, ove gadgete morat ćete pričekati nekoliko tjedana, tako da bi bilo super da unaprijed najavite da poklon stiže.

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju

Vezane vijesti

Još vijesti