Facebook beta za Android omogućuje korisnicima upravljanje glazbom s 'Home-a'

Facebook očito vjeruje u svoj proizvod 'Home' odnosno svojevrsni novi početni zaslon koji u fokusu ima naravno Facebook

Saša Fišter sasa@zimo.co | 17.08.2013. / 09:48

Facebook beta za Android omogućuje korisnicima upravljanje glazbom s 'Home-a'

Facebook očito vjeruje u svoj proizvod 'Home' odnosno svojevrsni novi početni zaslon koji u fokusu ima naravno Facebook, a s kojeg možete vrlo jednostavno započeti komunikaciju, pogledati što je novo, a od sada je moguće upravljati glazbom.

Naime, Facebook je započeo testirati na određenoj skupini ljudi nove mogućnosti pa će tako korisnici Spoftiya, Google Play Musica, Pandore i Rdia moći upravljati glazbom sa zaključanog 'Home' ekrana.

Iako to nije novost, jer primjerice iOS ima te mogućnosti, pa ja tako recimo Deezer moguće upravljati sa zaključanog ekrana, Facebook se nada kako će motivirati svoje korisnike na mobilnim uređajima da ostanu čim duže na Facebooku, i samim tim eliminiraju potrebu za startanjem aplikacije kako bi upravljali glazbom.

Osim toga, ova nova Facebook Android verzija ima i neke novitete poput animiranih stickera, ukljujučići Pusheen, Beast i Anooki koji sada mogu mahati, plesati i smijati se. Također ispravljeni su neki bugovi, pa se tako aplikacija neće više rušiti kada se slike pregledavaju u punom zaslonu.

Koristite li Facebookov Home? Jeste li ga uopće probali?

Facebook beta za Android omogućuje korisnicima upravljanje glazbom s 'Home-a'

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju

Vezane vijesti

Još vijesti