Šef Facebooka Mark Zuckerberg jučer je u emisiji 60 minutes predstavio novi izgled stranice profila kojeg možete isprobati i postaviti u svojem profilu.

Pomalo zaboravljeni “Poke” stavljen je na istaknuto mjesto na vrhu stranice, dok je “Message” gumb dobio jače vidljivo mjesto odmah kraj “Poke”-a. Najupadljivija novost su nedavno označene fotografije koje se nalaze odmah ispod osnovnih informacija vlasnika profila.

“Wall” i “Info” tabovi sada su locirani sa lijeve strane odmah ispod slike profila, za razliku od predhodne lokacije na vrhu stranice, a omogućuju vam jednsotavniji pristup informacijama, fotografijama i ostalim sadržajima.

Vaše radno mjesto, prijašnja iskustva, škole itd., također su dobile novi izgled pa je sada jednostavnije podijeliti te informacije sa ostalima.

Novim izgledom vaš profil je više vizualno orijentiran i pokazuje nove interese, popust najdražih sportova, ljudi i drugih informacija, istaknuli su iz Facebooka prilikom kratkog vodiča koji vas vodi kroz sve nove značajke.

Kako bi postavili vaš profil postao više vizualni možete ga aktivirati na Facebookovoj objavi, i prokopati nove značajke. Pogledajte i novi video.

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju