Facebook i Instagram ne rade zbog tehničkih poteškoća

Problemi su počeli u SAD-u, proširili se u Europu, ali i šire.

Martina Čizmić | 26.08.2017. / 16:21

Slika nije dostupna (Foto: Zimo)

Facebook i Instagram nedostupni su tisućama korisnika koji su svoje nezadovoljstvo iskazali na još jednoj društvenoj mreži - Twitteru.

Ovo je već drugi put ovog tjedna da je Facebook nedostupan korisnicima.

Prvi problemi pojavili su se tijekom subotnjeg poslijepodneva kad su korisnici primijetili da ne mogu dijeliti linkove ili objavljivati fotografije.

Prema dostupnim podacima, probleme s Facebookom iskusili su korisnici u Velikoj Britaniji, SAD-u i većem dijelu Europe.

I dok su se nekim korisnicima javljale greške, drugi su dobili obavijest kako je Facebook nedostupan zbog održavanja te će ponovno postati dostupan za nekoliko sati. Isti problem su iskusili i korisnici Instagrama koji je dio Facebookove mreže.

Korisnici su tijekom poslijepodneva javljali i probleme u Japanu i Australiji, dok su drugi javljali o normalizaciji rada.

Zanimljivo, na stranici Facebooka namijenjenoj developerima uredno stoji kako je sve u redu. Jedini znak da se nešto događa su povećan broj grešaka i dulje vrijeme učitavanja stranice, prema Facebookovoj statistici.

Tijekom poslijepodneva se situacija normalizirala, a oglasili su se i iz Facebooka.

Tehničke poteškoće uzrokovale su probleme u pristupu Facebookovim servisima za neke korisnike. Brzo smo istražili problem i trenutno uspostavljamo redoviti pristup za sve. Ispričavamo se zbog neugodnosti, poručili su iz Facebooka.

Nisu bili raspoloženi za detaljnije pojašnjenje što su to točno "tehničke poteškoće".

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju

Vezane vijesti

Još vijesti