Facebook lansirao novu društvenu mrežu: Pogledajte o čemu je riječ!

Facebook je jučer službeno lansirao svoju uslugu za pravne osobe, koja organizacijama omogućuje kompanijsku društvenu mrežu – Facebook at Work.

Monika Nožić Monika Nožinić | 15.01.2015. / 08:15

Facebook lansirao novu društvenu mrežu: Pogledajte o čemu je riječ!

Facebook je jučer službeno lansirao svoju uslugu za sve pravne osobe, koja organizacijama omogućuje kompanijsku društvenu mrežu - Facebook at Work (FB@Work). Kompanija Facebook na ovom je projektu radila već neko vrijeme, a glavni cilj im je bio proboj na poslovno tržište.

Nova ponuda zasnovana je na varijanti Facebooka koja je dostupna preko njegove glavne web stranice, a organizacijama će ponuditi stvaranje vlastite društvene mreže, prenosi techcrunch.com.

Riječ je o rješenju kompanijske društvene mreže, vrlo bliskom sadašnjoj ergonomiji i funkcionalnostima Facebook stranice. To rješenje prati aplikacija "Posao" (engl. 'Work'), napravljena za operativne sustave iOS i Android, a sve je prilagođeno mobilnom pristupu rješenju.

Nova će varijanta Facebooka, prema navodima kompanije, još neko vrijeme biti u beta (probnoj) verziji, a moći ćete ju preuzeti ovdje.

Foto: Facebook

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju

Vezane vijesti

Još vijesti