Aplikacija koja služi isključivo za slanje poruka i slika između korisnika Facebooka dobila je nova unaprjeđenja i podršku za Blackberry.

Sve se više priča kako se bliži kraj SMS porukama zahvaljujući besplatnim servisima za slanje poruka kao što su WhatsUp, Viber, Skype, iMessages te naravno Facebook Messenger.

Sve što trebate jest podatkovni promet na svom mobilnom uređaju, bez kojeg će uskoro vaš telefon biti samo beskoristan uređaj za pozive (dosadno). Za vrijeme dok tehnologija napreduje ogromnim koracima, mobilni operateri pak muku muče kako dobro naplatiti podatkovni promet kako bi ostali u trendu sa svim novostima.

Osim prije navedenih servisa, Facebook je objavio novosti vezane uz svoju uslugu slanja besplatnih poruka i slika između korisnika ove društvene mreže a koja je dobila podršku za BlackBerry uređaje, na koje unatoč nedavnim problemima itekako treba obratiti pozornost -- ipak ih ima 70 milijuna.

Od sada na Facebook Messengeru možete vidjeti tko je od vaših prijatelja online a tko koristi Messenger na mobilnim uređajima, kao i kada druga osoba nešto piše. Ovaj će update raditi na Appleovom iOS5 te Androidu, a novost je i podrška za BlackBerry. Također dodana su 22 nova jezika za Android, te 12 novih jezika za iPhone.

Koristite li vi Facebook Messenger?

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju