Facebook predstavio novu reakciju na objavu - virtualni zagrljaj

"Virtualni zagrljaj" prvi je dodatak nizu reakcija otkako su one uvedene 2015. godine.

Martina Čizmić | 30.04.2020. / 08:21

Slika nije dostupna (Foto: Zimo)

Facebook je odlučio reagirati na činjenicu da brojni njegovi korisnici trenutno ne mogu biti sa svojim prijateljima ili obitelji zbog koronavirusa.

Tako su odlučili uvesti novu "reakciju" na objave koju su nazvali "brinem", a radi se o virtualnom zagrljaju. Nova "reakcija" dostupna je uz već uobičajeni "sviđa mi se", "volim", "smijem se", "šokiran sam", "tužan sam" i "ljut sam". Korisnicima diljem svijeta koji Facebook koriste u internetskom pregledniku već je vidljiv emoji koji grli srce, dok će u mobilnoj aplikaciji biti vidljiv kroz nekoliko tjedana.

"Virtualni zagrljaj" prvi je dodatak nizu reakcija otkako su one uvedene 2015. godine.

No, osim "virtualnog zagrljaja" u glavnom dijelu Facebooka, slična će reakcija biti dostupna i u Messengeru i to u obliku pulsirajućeg ljubičastog srca. Kao i u slučaju ostalih reakcija, kako bi aktivirali ovu novu reakciju, potrebno je pritisnuti ikonicu podignutog palca i pričekati koju sekundu.

Nadamo se da će ove reakcije ljudima omogućiti dodatne načine da pokažu svoju potporu drugima tijekom ove krize. Znamo da su ovo nesigurna vremena i željeli smo da ljudi mogu pokazati svoju potporu na načinu da njihovi prijatelji i obitelj znaju da misle na njih, poručili su iz Facebooka.

 

 

 

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju

Vezane vijesti

Još vijesti