Facebook redizajnirao aplikaciju za iOS 7

Kao i svi ostali tako je i Facebook prilagodio svoju aplikaciju novim Appleovim dizajnerskim standardima, tzv. flat dizajn.

Saša Fišter sasa@zimo.co | 18.09.2013. / 21:56

Facebook redizajnirao aplikaciju za iOS 7

Kao i svi ostali tako je i Facebook prilagodio svoju aplikaciju novim Appleovim dizajnerskim standardima, tzv. flat dizajnu.

Iako aplikacija još nije na App Storeu, već će biti tijekom dana ili tijekom jutra, vidljivo je kako je aplikacija poputno redizajnira kako bi se uklopila u novi operativni sustav.

Jedna od najuočljivijih stvari je novi dizajn navigacijske trake, a uklonjena je i navigacija s desne lijeve strane, koja je zamijenjena gumbom "more" koji se nalazi na donjem dijelu aplikacija, odmah pored News Feeda, Friend Requesta, Notificationa i Messages.

Tražilica i navigacijski bar od sada su prozirni, kao i većina izbornika u iOS7, dok je ikona kao što je paperclip prilagođena ostataku aplikacije. 

Iz Facebooka ističu kako su aplikaciju testirali od lipnja ove godine, te kako je u tri mjeseca novi dizajn isprobalo između 1 i 2 milijuna korisnika, a uz čiju su pomoću aplikaciju prilagodili korisnicima. U nastavku možete pogledati kako izgleda novi dizajn Facebooka.

Facebook redizajnirao aplikaciju za iOS 7

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju

Vezane vijesti

Još vijesti