Facebook je ozbiljno shvatio konkurentni Googleov servis Plus, sudeći prema novoj mogućnost dijeljenja sadržaja.

Nove mogućnosti koje dolaze uskoro, omogućuju dijeljenje sadržaja na Facebooku na način vrlo sličan onom iz Google Plusa.

Nove kontrole dijeljenja sadržaja dijele su tri glavne kategorije, odnosno prilikom pisanja statusa možete označiti ljude koji automatski kreiraju link profila osobe, zatim možete odrediti lokaciju gdje se nalazite (znamo da je Facebooku u fazi ukidanja Check In usluge), te možete odrediti sa kojom skupinom ljudi želite podijeliti sadržaj, što je točno ista stvar kao i kod krugova Google Plusa.

Za razliku od Google+ koji je još uvijek u beta fazi razvoja, Facebook nudi nešto više mogućnosti dijeljenja sadržaja pa tako možete slati privatne poruke jednoj osobi ili skupini ljudi.

Prije smo već pisali o nadolazećim novim mogućnostima Facebooka gdje ćete moći odrediti želite li da se vaše označene fotografije pojavljuju ili ne prije nego one osvanu na Facebooku.

Također, nedavno je Facebook objavio i novi način pregledavanja fotografija pa ćemo tako uskoro imati novo preglednije i jednostavnije sučelje za gledanje fotografija u većoj rezoluciji.

Više o svemu možete pogledati na Facebookovim stranicama.

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju