Founder Institute u Zagreb dovodi Tylera Crowleya koji će vas naučiti što je dobar pitch

Tyler Crowley, poznati poduzetnik i mentor, održat će besplatnu radionicu s poduzetnicima o investitorima, prodaji i medijima, koji će imati priliku 'pitchati' mu svoj startup.

Saša Fišter sasa@zimo.co | 31.07.2013. / 08:00

Founder Institute u Zagreb dovodi Tylera Crowleya koji će vas naučiti što je dobar pitch

Tyler Crowley, poznati poduzetnik i mentor, održat će besplatnu radionicu s poduzetnicima o investitorima, prodaji i medijima, koji će imati priliku "pitchati" mu svoj startup.

Tyler je direktor Launch konferencije, najvećeg startup festivala u SAD-u gdje odabrani startupi dobivaju priliku prezentirati pred 5000 posjetitelja i preko 400 predstavnika investicijskih fondova. U Hrvatskoj on traži i potencijalne nove sudionike ovog festivala. Jedan dobar 'pitch' pred Tylerom uz malo sreće mogao bi značiti i ulaznicu na Launch festival.

Founder Institute, najveći globalni startup akcelerator od jeseni u Zagrebu pokreće novi semestar obuke pokretanja startup kompanije. Kako bi najavili novi semestar, Founder Institute uz pomoć Američke ambasade u Zagrebu dovodi uspješnog poduzetnika i mentora - Tylera Crowleya. On stiže u Zagreb sljedećeg tjedna kako bi s poduzetnicima i onima koji to žele tek postati podijelio znanje koje je stekao pomažući stotinama start-up tvrtki. Njegova specijalnost je ‘pitch’, odnosno prezentacija poslovnog projekta ili ideje na sažet i zanimljiv način.

U okviru besplatne radionice, Tyler će otkriti kako potaknuti interes investitora, kako uspješno prodati projekt klijentima te steći pozornost medija. Ova radionica je prilika za sve zainteresirane buduće poduzetnike koji razmišljaju o osnivanju startup tvrtke da vide i osjete što je sve potrebno za uspjeh u startup svijetu te kako im na tom putu može pomoći program Founder Institutea.

Inače, Tyler je bio uključen i u rad TechCrunch40, a danas nastavlja kao komentator vrlo popularne TV emisije u SAD-u “This week in startups”. Osim toga, savjetovao je lokalne samouprave gradova poput Londona, Stockholma i Santiaga o tome kako napraviti uspješan ekosustav za start-up tvrtke.

Uz cijenjenu potporu Grada Zagreba i Američke ambasade radionica će se održati na adresi Kaptol 27 u prostoru 'Tribine Grada Zagreba' u četvrtak 01. kolovoza 2013. u 18,00 sati.  S obzirom na to da je broj mjesta ograničen, potrebno je registrirati se na tylercrowleyinzagreb.eventbrite.com

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju

Vezane vijesti

Još vijesti