Foursquare Radar podsjetit će vas kada ste blizu važnih lokacija

Ono što smo svi čekali uskoro će biti dostupno korisnicima Foursquare a to je obavijest koja nas podsjeća na neku važnu lokaciju

Zimo Zimo Zimo | 12.10.2011. / 18:36

Foursquare Radar podsjetit će vas kada ste blizu važnih lokacija

Ono što smo svi čekali uskoro će biti dostupno korisnicima Foursquare a to je obavijest koja nas podsjeća na neku važnu lokaciju koju smo zacrtali a blizu koje se nalazimo.

Dakle ukoliko pratite neku listu na Foursquare i približite se nekoj od lokacija sa te liste, ili ste možda stavili neki kafić koji želite posjetiti na 'To-Do' listu, Foursquare će vam poslati obavijest kada ćete se približiti toj lokaciji.

Kao još jedan primjer Foursquare je naveo na blogu situaciju da ukoliko se vozite prema svom domu i trojica vaših prijatelja dolaze vam u susret, Foursquare će vam poslati obavijest kako bi se mogli naći s njima.

Aplikacija ne mora biti otvorena, već radi sama po sebi, ističu i Foursquarea, a ukoliko želite koristiti Radar morat ćete pričekati da izađe iOS5 i nakon toga ažurirati vašu aplikaciju.

Također, Foursquare je malo izmijenio svoj logo pa tako od sada više nema ljubičastu lopticu već zelenu, čisto za informaciju. Što vi mislite o Foursquare Radaru?

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju

Vezane vijesti

Još vijesti