Fundraising bootcamp donio malo poduzetničke atmosfere u dvorac Bračak

Kako bi osjetili atmosferu Fundraising bootcampa, za startup timove koji u ovom trenutku nisu bili u prilici sudjelovati, organiziran je susret u Poslovno tehnološkom inkubatoru Poduzetničkog centra te u dvorcu Bračak.

Martina Čizmić | 08.07.2021. / 17:18

Slika nije dostupna (Foto: Zimo)

U Poslovno tehnološkom inkubatoru PCKZŽ i dvorcu Bračak održan je susret međunarodnih startup timova s voditeljima edukacije Fundraising bootcamp – inozemnim investitorima i domaćim poduzetnicima. Na događanju, kojem je cilj bio povezivanje, prepoznavanje mogućih prilika i učenje o pripremnim razgovorima za sklapanje partnerstva i otvaranje tržišnih prilika, okupilo se oko 60 sudionika iz Hrvatske, Velike Britanije, Slovenije i BIH. 

Svjetski poznati program Fundraising Bootcamp koji se do sada održao samo u Londonu, Stockholm i Malmou, tako će se po prvi put održati i u Hrvatskoj. A sve o njemu moglo se saznati na susretu na kojem su, osim startupa, sudjelovali i investitori te kompanije koje prepoznaju vrijednost umrežavanja s inovativnim projektima.

Sudionici su imali prilike poslušati Francoisa Mazouidera, pokretača Fundraising Bootcampa i čuti odlične savjete dugogodišnjeg startup eksperta koji je pomogao tvrtkama prikupiti preko 200 milijuna eura kapitala.

Izuzetno nam je zadovoljstvo što smo u Zagreb uspjeli dovesti jedan od najboljih programa edukacije za prikupljanje investicija u Europi uz ovako povoljne uvjete. Hvala svim sponzorima što su to omogućili! Za program je vladao veliki interes i vjerujem da smo nakon selekcijskog procesa odabrali najbolje. Uz to, i ovo dodatno događanje koje je organizirano za umrežavanje startup timova i tvrtki sigurno doprinosi razvoju inovativnosti cijelog sustava, rekao je Željko Krizmanić, koordinator BIRD Inkubatora

Preko Poduzetničkog centra Krapinsko-zagorske županije sponzori smo edukacije i organizatori B2B susreta početnika poduzetnika sa Infobipom i ostalim perjanicama hrvatskog gospodarstva. Susretu će prisustvovati i MEGI, projekt izrastao u Klinici Magdalena, koji je na startup natjecanju Women in Tech prošli tjedan odnio prvu nagradu. Nova prilika za predstavljanje projekta investitorima i stručnjacima edukacije Fundraising bootcamp kao i ostalim poduzetnicima otvorit će možda vrata nekih novih tržišta, partnerstva ili klijenata poduzetnicima koji grade svoj biznis i koji će u budućnosti nositi zagorsko gospodarstvo, dodao je župan Krapinsko-zagorske županije, Željko Kolar.

Slika nije dostupna Fundraising Bootcamp u Zagreb dovodi međunarodne stručnjake za privlačenje investitora

Podsjetimo, Fundraising bootcamp održat će se od 5. do 9. srpnja, u prostorima BIRD inkubatora u Zagrebu. Radi se o edukaciji namijenjenoj odabranim, ambicioznim startupima iz Hrvatske i regije koji su u potrazi za investitorima, bilo da je riječ o početnim investicijama ili zadnjoj rundi kapitala.

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju

Vezane vijesti

Još vijesti