Gal Gadot i Huawei: Čak i Wonder Woman ponekad treba pomoć digitalnog asistenta

Gal Gadot je u Huaweiju P20 napokon našla nekoga tko će pratiti njezin tempo.

Martina Čizmić | 04.04.2018. / 15:16

Gal Gadot (Foto: Huawei) (Foto: Huawei)

Čak i Wonder Woman ponekad treba pomoć u izvršavanju svakodnevnih obaveza. Stoga ne iznenađuje da je planetarno popularna izraelska glumica i manekenka Gal Gadot odlučila udružiti snage s Huaweijem te tako postala njihov globalni ambasador Huawei P20 serije.

Moderna žena koja drži do svojih uvjerenja, nevjerojatna glumica koja pokazuje svoj profesionalizam svaki dan, majka dvoje djece koja žonglira između privatnih i poslovnih obveza te, pored svega, kreativka sa smislom za lijepo – sve to je Gal Gadot.  Upravo zbog takvog aktivnog načina života, treba joj pouzdan asistent koji će svaki dan držati sve pod kontrolom uz pomoć umjetne inteligencije i proširene stvarnosti.

Snimam stotine fotografija kako bi zadovoljila umjetnicu u sebi. Na prvu nisam bila svjesna koliko je umjetna inteligencija bitan dio mog života, sve dok nisam počela koristiti Huawei P20 Pro i primjećivati sitnice o kojima više ne moram brinuti dok fotografiram, a odnose se na postizanje dobrog osvjetljenja ili kuta snimanja. Huawei godinama surađuje samo s najboljima kao što je Leica. Upravo je uz Leicu, P20 Pro integrirao trostruku kameru koju pokreće umjetna inteligencija za snimanje nevjerojatnih fotografija, izjavila je Gal Gadot koja sebe opisuje kao umjetnicu koja je konstantno u potrazi za inspiracijom.

Ova "čudesna žena" predstavlja sve one koji imaju gust raspored, ali znaju uživati u životu i vole putovati svijetom.

Tehnologija je sastavni dio mog dana te odgovara na sve moje dnevne rutine. Kada putujem, koristim ju za stvaranje uspomena kroz fotografije, a kada rješavam obveze, daje mi osjećaj sigurnosti i samopouzdanja da ću sve moći odraditi kako treba uz pomoć dugotrajne baterije, dodaje glumica koja osim ljubavi prema tehnologiji s Huaweijem dijeli i druge vrijednosti poput težnje perfekcionizmu i odlučno ostvarivanje snova.

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju

Vezane vijesti

Još vijesti