Gamer napravio nešto neuobičajeno i postao hit na Twitchu

JesseDStreams obožava igrati videoigre, ali definitivno nije među najpopularnijim streamerima na Twitchu. Sve do posljednjeg prijenosa.

Martina Čizmić | 29.01.2019. / 10:35

Gamer (Foto: Getty Images) (Foto: Getty Images)

Igranje videoigara za neke je gamere postao veoma isplativ posao. Milijuni prate njihova videa u kojima pokazuju svoje igračke vještine na Twitchu. No jedan je gamer izazvao veliku pozornost svojim "vještinama" i ubrzo postao pravi hit.

JesseDStreams obožava igrati videoigre, ali definitivno nije među najpopularnijim streamerima na Twitchu. Njegove prijenose u prosjeku gleda između 10 i 50 ljudi.

Međutim, posljednji prijenos postao je hit zbog jednog neobičnog poteza.

Naime, Jesse je zaspao tijekom igranja i prijenosa pa su njegovi pratitelji umjesto videoigre na ekranu gledali Jessea kako spava.

Koliko god to čudno zvučalo, video čovjeka koji spava i pri tom hrče postao je hit, a Jesse nakon buđenja nije mogao vjerovati da više od 200 ljudi gleda prijenos njega kako spava i čeka da se probudi.

Video njegova buđenja u međuvremenu je na Twitchu postao hit i pregledalo ga je gotovo dva milijuna ljudi.

Jesse je postao hit, brojni pratitelji uplaćuju mu novac, a neki su čak predložili da snimka njegova buđenja postane novi Twitchev emotikon.

Eto, čak ne morate biti dobar gamer da biste postali hit na Twitchu. Dovoljno je da zadrijemate tijekom prijenosa.

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju

Vezane vijesti

Još vijesti