Good Game Liftoff traži deset finalista u borbi za 100 tisuća kuna

Good Game Liftoff daruje 100 tisuća kuna najboljem hrvatskom mladom poduzetniku, a pobjednik će se doznati 13. rujna u prostoru HUB385.

Martina Čizmić | 08.09.2018. / 07:39

Good Game Liftoff (Foto: Good Game) (Foto: Good Game)

Prijave za ovo zanimljivo natjecanje bile su otvorene do kraja kolovoza, a na adresu organizatora, tvrtku Good Game Global, stiglo ih je čak 50 te nije bilo nimalo lako odlučiti se za autore najboljih projekata. Nagradni fond od 100 tisuća kuna prikupljen je nakon trećeg izdanja najvećeg regionalnog B2B gaming turnira Good Game Zagreb, a ova značajna financijska injekcija otvorit će nova vrata i značajno pomoći u prvim poduzetničkim koracima.

Algebra LAB, kao partner projekta, omogućuje pobjednicima šest mjeseci korištenja poslovnog prostora za svoj rad i sudjelovanje u njihovom novom inkubatoru!

Vrijednost ovog projekta prepoznala je i Hrvatska gospodarska komora koja pobjedniku osigurava vaučer za financiranje odlaska i promociju na nekom od europskih sajmova koji, naravno, odgovara industriji u kojoj djeluje.

Koliko je važna potpora startup industriji te ulaganje u mlade poduzetnike potvrdila je Tajana Kesić Šapić, direktorica Sektora za industriju: Razvijanje startup kulture predstavlja jedan od najboljih načina za samozapošljavanje i ulaganje u buduće lidere poslovnoga svijeta. Radi se o velikom potencijalu za hrvatsko gospodarstvo jer inovativnost i ideje nemaju granica. Na nama je samo da im omogućimo uvjete da stasaju, stoga HGK ponosno podupire ovo događanje.

Deset će finalista izložiti svoju ideju, predstaviti konkretnu strategiju i dobiti povratne informacije od priznatih stručnjaka i uspješnih poduzetnika, ali će dobiti mogućnost i susresti se s drugim kolegama te potencijalnim ulagačima.

Najinovativniji projekt osvojit će 100 tisuća kuna koje će im pomoći u prvim poduzetničkim koracima te izlasku na domaće i međunarodno tržište. Stručni žiri sastavljen je od uspješnih poduzetnika i priznatih stručnjaka, a to su Nenad Bakić, investitor i poduzetnik, Mate Rimac, CEO tvrtke Rimac Automobili, Martina Rizman Matić, direktorica korporativnih komunikacija Vipneta, Lordan Kondić, direktor marketinga za privatne korisnike Vipneta, Hrvoje Balen, predsjednik uprave Algebre, Miran Pavić, CEO, Telegram Media Grupa, Ivan Brezak Brkan, osnivač i glavni urednik Netokracije, Tomislav Car, CEO i suosnivač tvrtke Infinum, Sergej Ivasović, marketing i PR menadžer tvrtke MSAN te Nikola Stolnik, CEO tvrtke Good Game Global.

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju

Vezane vijesti

Još vijesti