Good Game ponovno dovodi esport poslasticu u Zagreb

Turnir Good Game zanimljiv je spoja gaminga, networkinga i humanitarne akcije.

Martina Čizmić | 04.04.2018. / 18:20

esport turnir (Foto: Good Game) (Foto: Good Game)

Najveći regionalni esport turnir na kojem sudjeluju natjecateljski timovi kompanija, Good Game, vraća se u Zagreb na proljetni okršaj. Najveće i najbogatije izdanje ovog turnira održat će se 18. i 19. svibnja 2018. godine, u prostorijama Jadran filma. U dva natjecanja snage će odmjeriti 192 natjecatelja iz čak 32 kompanije iz Hrvatske, Slovenije i Srbije, a očekuje se da će okršaje pogledati gotovo 3000 posjetitelja. Iza zanimljivog spoja gaminga, networkinga i humanitarne akcije stoji tvrtka Good Game Global na čelu s direktorom Nikolom Stolnikom.

Filmski studio 2 u Jadran filmu bit će pretvoren u retro-futurističku arenu gdje će se, uz neonska svjetla i glazbu iz osamdesetih godina prošlog stoljeća, boriti najspretniji timovi u jednoj od najpopularnijih esports igara Counter Strike.

Domaća MSGW računala bit će na raspolaganju svim natjecateljima, a i ove će godine prikupljena sredstva biti donirana u humanitarne svrhe. Upravo su društveno odgovorno poslovanje i potpuno drugačije iskustvo za zaposlenike neki od razloga zbog kojih je ovaj turnir toliko privlačan. Osmišljen je i kao potpuno nova platforma putem koje tvrtke na zanimljiv i jedinstven način mogu proširiti svoju poslovnu mrežu i potpuno zakoračiti u 21. stoljeće, prepoznajući najnovije tehnološke i društvene trendove.

Organizatori najavljuju puno novosti i zanimljivih sadržaja, a iako su prijave već počele, sve zainteresirane tvrtke to još uvijek mogu učiniti. Prošle je godine pobjedu odnio tim Rimac Automobila, a među natjecateljima su se našli i timovi Vipneta, Ubera, Audija, Nanobita, Forea, Infiniuma, Asusa, Algebre, Netokracije, Microsofta, Envyja te brojnih drugih.

Esport tržište zadnjih je godina poraslo za čak 40 posto, a procjenjuje se da će ukupni prihodi u 2019. godini prijeći milijardu dolara. Kako raste popularnost ovog sporta, raste i broj fanova čiji je broj prešao brojku od 300 milijuna.

Ovogodišnji partneri turnira Good Game su Vipnet i Envy Croatia, a sve ostale informacije o turniru te upute o tome kako se prijaviti, mogu se pronaći na službenoj internetskoj stranici. Ulaznice su za posjetitelje besplatne, no zbog ograničenog broja potrebno je registrirati se na poveznici.
 

 

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju

Vezane vijesti

Još vijesti