Google TV kreće u prodaju

Prošlo je pet mjeseci od kad je Google predstavio Google TV s ciljem da boravak u dnevnoj sobi postane zanimljiviji omogućujući vam surfanje webom, gledanje tisuće filmova, igranje, gledanje fotogarafija, čitanje recenzije filmova ili čak chatanje s frendovima i to sve na velikom ekranu.

Zimo Zimo Zimo | 04.10.2010. / 18:22

Google TV kreće u prodaju

Prošlo je pet mjeseci od kad je Google predstavio Google TV s ciljem da boravak u dnevnoj sobi postane zanimljiviji omogućujući vam surfanje webom, gledanje tisuće filmova, igranje, gledanje fotografija, čitanje recenzije filmova ili čak chatanje s frendovima i to sve na velikom ekranu.

Ukoliko još uvijek ne znate, Google TV je novi način pojma televizija, to je platforma koja kombinira vaš trenutni TV s webom u jedno zabavno iskustvo. Ako vam niti to nije jasno, Google je pokrenuo novu stranicu kako bi pobliže objasnili što je to Google TV i na koji način funkcionira.

U ovih pet mjeseci Google je uspostavio suradnju s vodećim tvrtkama poput Amazon-a koji ima preko 75,000 naslova za najam ili kupnju filmova odnosno serija i Netflix koji nudi mogućnost neograničenog gledanja filmova i TV serija u bilo koje vrijeme streamingom direktno na vaš TV. Osim video sadržaja tu su i medijske tvrtke poput The New York Times-a i USA Today, glazbeni sadržaji VEVO, Pandora i Napster, informacijski sadržaj sa Twitter-a i mreže poput Blip.tv-a. Naravno tu je i nezaobilazni YouTube za gledanje vaših omiljenih sadržaja i kanala.

Kako je ovo sve skupa relativno novo i svima nama poprilično nepoznato, u slijedećih nekoliko tjedana čitat ćemo sve više o interenet TV-u i kako proširiti sadržaj weba na TV. Uređaji s Google TV-om kreću u prodaju ovaj mjesec.

Što mislite o internet TV-u, jeste li spremni polako odbaciti kablovsku, satelitsku i preći na potpuno novi pristup TV-u?

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju

Vezane vijesti

Još vijesti