Google vam poklanja Nik Collection alate za obradu fotografija sasvim besplatno!

Svi oni koji se bave fotografijom, bilo profesionalno ili amaterski, Googleov poklon ne bi smjeli propustiti

Tomislav Ćuto Tomislav Ćuto | 25.03.2016. / 08:25

Slika nije dostupna (Foto: Zimo)

 Nik sofver za obradu fotografija je na tržištu prisutan gotovo dva desetljeća i u krugovima fotografskih profesionalaca, entuzijasta i općenito ljubitelja fotografije imao je poprilično dobar status. Naravno, kvaliteta je uvijek imala svoju cijenu, pa je Nik Collection skup alata za obradu fotografija ne tako davno koštao 499 američkih dolara. A onda se pojavio Google, kupio tvrtku Nik i smanjio cijenu na 149 USD, čime je jasno pokazao s kakvom ozbiljnošću pristupa svojim alatima i servisima vezanim uz pohranu, odnosno manipulaciju fotografijama na internetu. Novi dokaz, koji će oduševiti sve ljubitelje fotografije, stigao je upravo sada, jer je Google odlučio kompletan Nik Collection paket ponuditi - sasvim besplatno!

U paketu se nalazi sedam alata; Analog Efex Pro za dodavanje analognih efekata i simulaciju fotografija snimljenih na analognim aparatima s filmom; Color Efex Pro kojim dobijate set filtera za korekciju boja, retuširanje, kreativne efekte; Silver Efex Pro izvanredan alat kojim ćete svaku fotografiju pretvoriti u crno bijelu s predefiniranim efektima ili "ručnom" obradom; Viveza vam nudi mogućnost prilagodbe boja i tonova bez korištenja "mask" funkcije ili selektiranja određenog dijela fotografije; HDR Efex Pro kojim na jednostavan i brz način ulazite u svijet HDR fotografija; Sharpener Pro za izoštravanje bilo koje fotografije u njezinu pripremu za, primjerice, ispis u velikim dimenzijama; Dfine za redukciju šuma na fotografijama snimljenim kod slabijeg osvijetljenja i s većim ISO vrijednostima. 

Ako ste kojim slučajem u 2016 godini kupili Nik Collection set alata za obradu i manipulaciju fotografijama, Google će vam vratiti puni iznos, kako biste bili u ravnopravnoj poziciji s onima koji će ovaj odličan softver dobiti potpuno besplatno. Dakle, ako se bavite fotografijom, nemojte čekati, Google Nik Collection možete za Windows ili Mac OS X operativne sustave potpuno besplatno preuzeti - ovdje

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju

Vezane vijesti

Još vijesti