Nakon što su objavili samo početnu fotografiju bez ikakvih informacija na svojim stranicama photovine.com, stigao je i službeni video.

Servis za dijeljenje fotografija Photovine izradili su u tvrtki Slide koja je pod vlasništvom Googlea, a koji je za 182 milijuna dolara kupio kompaniju prošle godine.

Spomenimo samo da je njegov osnivač Max Levchin ujedno i osnovao ovu kompaniju s namjerom razvoja aplikacija za dijeljenje fotografija na MySpaceu, no kompanija je dosegla veći uspjeh pomoću razvoja aplikacija za Facebook. Max je ujedno i osnviač servisa za online plaćanje PayPal koje je u vlasništvu eBaya.

Dakle, Max se sa svojom kompanijom vraća originalnoj ideji, a to je da napravi servis za dijeljenje fotografija.

Iako se još uvijek ne zna puno o servisu, Photovine je objavio službeni video koji prikazuje neke funkcionalnosti istog. Dakle, vidljivo je da je moguće dijeliti fotografije sa tagovima, pa tako možete klikom na isti naći srodne fotografije drugih korisnika.

Zanimljivo je i da je na videu prikazan samo iPhone, te za sada nema naznaka da će Photovine biti i na Android platformi, no sudeći da je kompanija u vlasništvu Google, ne sumnjamo da neće uskoro stići.

Ukoliko želite testirati ovaj servis, možete se prijaviti kao bi dobili pozivnicu.

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju