Gradi se 'Fort Zuckerberg': Šef Facebooka postao noćna mora za susjede!

Obnova Zuckerbergove kuće traje skoro godinu i pol dana, a susjedi su nezadovoljni s bukom koju svakodnevno stvara 40-50 radnika, rovokopači, bušilice…

Hrvoje Jurman Hrvoje Jurman | 23.09.2014. / 09:17

Gradi se 'Fort Zuckerberg': Šef Facebooka postao noćna mora za susjede!

Susjedi Marka Zuckerberga više nemaju previše strpljenja za građevinske radove koji već mjesecima traju na njegovoj kući u San Franciscu. Veliko preuređenje ove kuće više podsjeća na opsadu, nego na gradilište, komentirali su neki njegovi susjedi koji su je nazvali 'Fort Zuckerberg'.

Za neke susjede nije toliki problem što već 17 mjeseci ne mogu parkirati ispred svojih kuća, već ih, među inim, smeta buka bušilica i rovokopača koji su raskopali pločnike kako bi ugradili optičke kablove do Markove kuće. Svakodnevno oko 40-50 ljudi radi na obnovi kuće koja je stara skoro sto godina – deset dozvola za preuređenje koju su Zuckerberg i njegova supruga dobili obuhvaćaju sve prostorije od podruma u kojem će se napraviti garaže preko obnove kuhinje i šest kupaonica, gradnje sobe za vino i soba na svim katovima te kompletno uređenje posljednjeg, četvrtog kata. Susjedi koji su se novinarima SF Gatea potužili na ovu situaciju žele ostati anonimni jer ne žele stvarati tenzije u susjedstvu, a jedan je susjed čak rekao da ne želi tužiti Zuckerberga kako se ne bi činilo da bi se 'bogataše trebali kazniti samo zato što imaju novaca'.

Na Mashableu kažu kako se čini da je Mark Zuckerberg postao 'susjed iz pakla' jer, iako svi moraju imati strpljenja za građevinske radove i popravke u susjedstvu, obnova njegove kuće i velika buka traju već skoro godinu i pol dana. 

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju

Vezane vijesti

Još vijesti