Honor želi revolucionarizirati industriju mobilnih igara

Sve više proizvođača pametnih telefona ulazi u partnerstvo s proizvođačima mobilnih igara kako bi svojim korisnicima pružili još bolje iskustvo igranja.

Martina Čizmić | 25.09.2018. / 14:40

PUBG Mobile (Foto: Screenshot/Google.play)
PUBG Mobile (Foto: Screenshot/Google.play) (Foto: Screenshot/Google.play)

Nakon što je u kolovozu predstavio svoj pametni telefon namijenjen igranju mobilnih igara, Honor Play, Honor je dogovorio i strateško partnerstvo s vodećim proizvođačima igara u mobilnoj industriji, tvrtkama PUBG Corp i Gameloft. Točnije dogovorili su suradnju za igre PUBG MOBILE i Asphalt 9: Legends.

Koliko je igranje na mobilnim telefonima postalo velika stvar najbolje govori podatak kako PUBG MOBILE dnevno ima preko 10 milijuna aktivnih korisnika diljem svijeta (isključujući Kinu), a SXSW Gaming Awards ove godine prozvao ju je Trending Game of the Year. Honor je s PUBG MOBILE radio na prilagodbama performansi grafike u igri postigavši gotovo puni broj sličica (full frame rate) od 39,46 i stabilan „jitter“ od 0,21%.

Honor Play (Foto: Honor) (Foto: Honor)

Ova Honorova prilagodba postiže gotovo puni „frame rate“ i pruža doživljaj bez zapinjanja čak i za grafički zahtjevne igre. Histen 3D audio tehnologija igračima pruža izvanredno 3D zvučno polje. Virtualan surround zvuk dolazi iz različitih smjerova, kao u kino dvorani, što igračima omogućava precizno pronalaženje neprijatelja i pozicija s kojih se puca. Funkcija AI 4D Smart Shock koristi se za 30 različitih scenarija vibracija i reagirat će prema smjeru približavanja neprijatelja ili pucnjavi, a igrač će čak osjetiti povratan udarac dok povlači okidač. Honor Play također ima ogroman 6,3-inčni FullView zaslon s iznimnim omjerom od 19,5:9 i ogromnom 3.750 mAh baterijom koja podržava najmanje 4,5 sati igranja.

S druge strane, Asphalt 9: Legends, najpopularnija je mobilna igrom utrkivanja u svijetu. Honor je s Gameloftom surađivao na pokretanju #Asphalt8HonorCup Challengea za Honor 5X i natjecanja Modern Combat Versus Honor International Series Esports Competition za Honor View 10.

Kako bi Honor Play iskustvo ponudio svojim fanovima diljem svijeta, Honor surađuje s još mnogo gaming partnera. Osim spomenutih igara, Honor će nastaviti primjenjivati svoje najnovije gaming tehnologije i na druge popularne mobilne igre.

Honor Play u Hrvatskoj je dostupan od 1. rujna po cijeni od 2.799,00 kuna.

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju

Vezane vijesti

Još vijesti