Hrvatska ima jedan od najvećih gaming sajmova u Europi

Već 5. godinu zaredom, Reboot Infogamer okuplja sve sljedbenike gaming kulture, čime je sajam zaslužio mjesto na ljestvici najznačajnijeg gaming sajma u Europi.

Viktor Gabaj Viktor Gabaj Viktor Gabaj | 19.10.2016. / 21:27

Slika nije dostupna (Foto: Zimo)

Radi se o eventu koji se od 8. do 13. studenog održava u prostorijama Zagrebačkog velesajma te u 15.000 metara kvadratnih nudi sve ono najbolje iz gaming industrije.

Ove godine će u fokusu biti predstavljanje najnovijih naslova, VR hardvera, gaming developera, analognih igara te internacionalnih eSports turnira. Sudjelovat će više od 200 izlagača, a spominje se i velika količina nagradnih igara.

Ovo je već peto izdanje sajma koji iz godine u godinu raste pa tako ove zaslužuje titulu jednog od najvećeg gaming sajmova u čitavoj Europi. Kako ističu iz organizacije, trajanje ovogodišnjeg Infogamera je produženo za jedan dan te je prostor događanja proširen na veći broj hala. Očekuju više od 70.000 posjetitelja, mahom zaljubljenika u gaming kulturu i sve vezano uz termin koji se u posljednje vrijeme priznaje kao eSport.

Sajam inače organizira nekoliko veterana iz industrije videoigara, koji stoje iza časopisa Reboot, u suradnji s nekoliko organizatora najuspješnije svjetske game industry konferencije – Reboot Developa.

Ako još niste nabavili ulaznice, trk na ovaj link.

 

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju

Vezane vijesti

Još vijesti