Hrvatska IT tvrtka s ambicioznim planovima: Do kraja 2019. žele zaposliti 250 developera i 250 inženjera

Otvaranje novih radnih mjesta dio je strategije kojom Infobip želi postati centar izvrsnosti inženjerstva.

Martina Čizmić | 16.01.2019. / 12:17

Silvio Kutić (Foto: Infobip) (Foto: Infobip)

Nakon otvorenja ureda u Rijeci Infobip nastavlja širenje u regiji te najavljuje otvaranje novog ureda u Tuzli početkom veljače ove godine, u kojem će zaposliti 25 IT stručnjaka. Infobip u BiH posluje devet godina u uredu u Sarajevu, gdje trenutačno zapošljava 100 ljudi.

Naši developeri i inženjeri imaju prilike stvarati inovativna messaging rješenja zajedno s našim klijentima i partnerima u koje se ubrajaju brendovi kao što su Uber, Viber, WhatsApp, i tako mogu ostaviti svoj trag u svijetu globalnih komunikacija te imaju priliku aktivno sudjelovati u kreiranju budućnosti, kaže Silvio Kutić, CEO Infobipa.

Otvaranje novih radnih mjesta dio je strategije kojom Infobip želi postati centar izvrsnosti inženjerstva koji će okupljati najbolje softverske inženjere u stvaranju inovativnih komunikacijskih rješenja na regionalnoj i globalnoj razini.

U 2019. godini Infobip planira zapošljavanje 250 developera i 250 inženjera, od čega polovicu u Hrvatskoj. Podsjetimo, s više od deset godina iskustva u industriji, Infobip trenutačno zapošljava više od 1400 ljudi te u 60 ureda djeluje na šest kontinenata, razvijajući vlastitu komunikacijsku platformu i usluge koje mogu doprijeti do 7 milijardi korisnika i stvari u više od 190 zemalja.

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju

Vezane vijesti

Još vijesti