Hrvatski glumac predstavio aplikaciju za djecu i roditelje

Pričalica je aplikacija koja će djeci pričati najljepše priče i bajke iz cijelog svijeta, kao i personalizirane priče.

Hrvoje Jurman Hrvoje Jurman | 09.09.2019. / 14:35

Pričalica (Foto: App Store)

Hrvatski glumac Zoran Pribičević pokrenuo je priču koju je osmislio kako bi usrećio djecu, ali i roditelje koji danas često muku muče s nedostatkom vremena. Djeca su uvijek željna pažnje, a dani su često naporni, no to ne treba biti razlog da manje provodimo kvalitetno vrijeme s našim obiteljima.

Ukorak s vremenom, Zoran se dosjetio aplikacije koja će biti uistinu jedinstvena, a pričat će najljepše priče i bajke iz cijeloga svijeta. Riječ je o "Pričalici", aplikaciji koja može poslužiti za uspavljivanje, za vrijeme vožnje automobilom, dok sjedite u čekaonici kod doktora i slično. Riječ je o jedinstvenoj aplikaciji koja će vrijeme s djetetom učiniti posebnim, zabavnim, kreativnim te punim mašte. Osim klasičnih priča, u Pričalici ćete pronaći i priče iz cijelog svijeta, originalne te personalizirane priče.

"Da, to je nešto što je, zapravo, vrlo inovativno. Koliko nam je poznato, nitko na svijetu takvo nešto nije napravio. Naime, kada čuje svoje ime, dijete puno drukčije reagira na priču. To je trenutak koji će oduševiti svako dijete. Snimili smo gotovo 600 imena u različitim padežima plus opis djeteta, najdražu igračku, najdraže jelo, sretnu misao itd. Korisnici mogu napraviti playlistu priča i puštati ih redoslijedom kojim žele, s uspavankom ili bez nje na kraju. Aplikacija je sjajna za djecu, ali vjerujemo da će se uz nju i roditeljima vratiti lijepe uspomene iz djetinjstva", kazao je poznati glumac Zoran Pribičević, koji stoji iza ove posebne priče.

U Pričalicu redovito dolaze nove priče i nadogradnje, pa korisnici mogu očekivati razna iznenađenja i puno novih sadržaja.Osim Zorana, pričama glasove daju i njegovi kolege Dunja Fajdić, Iskra Jirsak te Amanda Prenkaj, dok je za glazbu i montažu bio zadužen Luka Grubišić Čabo.

Aplikaciju možete downloadati na IOS-u i Androidu. Dio aplikacije je besplatan, a dio priča može se otključati "čarobnim napitkom". 

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju

Vezane vijesti

Još vijesti