Hrvatski projekt OnInStagram uz 10.000 posjeta dnevno dobio nove mogućnosti

OnInstagram je projekt hrvatskog developera Ivana Arara koji je odlučio spojiti Pinterest i Instagram, a koji je u zadnje vrijeme dobio pregršt novih mogućnosti.

Saša Fišter sasa@zimo.co | 01.12.2012. / 13:34

Hrvatski projekt OnInStagram uz 10.000 posjeta dnevno dobio nove mogućnosti

OnInStagram je projekt hrvatskog developera Ivana Arara koji je odlučio spojiti Pinterest i Instagram, a koji je u zadnje vrijeme dobio pregršt novih mogućnosti.

O OnInStagram pisali smo prije nešto više od tri mjeseca, a Ivan je za ZIMO objasnio na čemu je radio zadnjih nekoliko mjeseci. Naime, za one koji nisu upućeni u priču oko ovog servisa, OnInStagram pruža uvid u slike s Instagrama na Pinterest style.

U početku je OnInStagram bio samo obična web stranica s jednim layoutom i puno različnih adresa, sama stvar je bila prilično jednostavna, a korisnik je mogao u tražilicu upisivat ključnu riječ kako bi mu se na sljedećoj stranici prikazale slike koje su označene s tim određenim tagom.

No Ivan je odlučio servis dignuti na novu razinu s obzirom da ovu stranicu na dnevnoj bazi posjeti 10.000 jedinstvenih korisnika i već sada ima oko 11.000 registriranih korisnika, pa je tako dodao nove mogućnosti i počeo razvijati svoj servis u drugim smjerovima.

Najveći naglasak je naravno na slike, pa tako svaka od njih sadrži pet elementa. Na vrhu se nalazi sama fotografija i korisničko ime, dok se ispod nje nalazi link na lokaciju s koje je slika uploadana, te komentar na sliku, dok se na dnu nalazi broj lajkova i komentara.

Klikom na korisničko ime otvara se profil korisnika s njegovim podacima i svim slikama koje je on ili ona stavio do sada na Instagram, dok klik na lokaciju vodi na stranicu sa svim slikama koje su vezane uz tu lokacija s Googleovom mapom na vrhu.

Također, moguća je prijava s Instagramom, pa tako dobivate pristup svim svojim fotografijama, stranici s kronološkim redoslijedom slika drugih korisnika koje pratite i popis tko vas sve prati ili koga vi pratite.

'Na dnu prozora svake stranice fiksirana je traka koja na svojoj lijevoj strani sadrži share gumbe za trenutnu stranicu, a na desnoj strani se nalaze linkovi za feedback formu te formu za prijavu doganjanja.

Na vrhu se nalazi fiksna traka s logom na lijevoj strani te tražilicom, login gumbom te 'About' padajućim izbornikom koji u sebi ima linkove na 'About OnInStagram' i 'Privacy Policy' stranice.', dodaje Ivan.

Ukoliko volite pregledavati slike s Instagrama, definitivno preporučamo odličan web servis OnInstagram.

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju

Vezane vijesti

Još vijesti