Hrvatski startup s američkom adresom odlazi na najveću konferenciju na svijetu

Cilj je pronaći investitora koji će njihovu ideju pretočiti u milijunski posao.

Martina Čizmić | 31.08.2018. / 07:15

Tim Top Digital Agency (Foto: TDA) (Foto: TDA)

Američko-hrvatski startup Top Digital Agency u subotu odlazi u San Francisco kako bi se predstavio pred svjetskim tehnološkim stručnjacima. Preko 10.000 sudionika od 5. do 7. rujna proći će kroz ovogodišnju konferenciju TechCrunch Disrupt, a svima je cilj pronaći investitora koji će njihovu ideju pretočiti u milijunski posao.

Inače, Top Digital Agency izborio je ulazak na TechCrunch Disrupt pobjedom na najvećem europskom natjecanju za startupe “Spark.me”. Predstavili su svoju platformu koja nudi digitalnim agencijama transparentan način natjecanja za projekte neovisno o veličini, lokaciji i financijskoj snazi te pruža kompanijama brz i efikasan put do pravog partnera kroz standardiziran i nepristran način pitchanja.

Put u San Francisco iščekivali su s nestrpljenjem.

Ovo je prilika kakva se ne propušta za privlačenje investitora i dijeljenje vizije na globalnoj razini. Poslužit će nam kao odskočna daska prema potencijalnim investitorima, novim klijentima, te nikad bitnijim pratiteljima, rekao je nakon osvajanja nagrade jedan od osnivača TDA, Goran Deak.

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju

Vezane vijesti

Još vijesti