Hrvatski Telekom predstavio posebnu ponudu za poslovne korisnike

Predstavljen je i potpuno novi poslovni portal za pregled i upravljanje svim HT uslugama i računima online

Martina Čizmić | 27.09.2018. / 11:58

Dean Krušić (HT), Rebeka Belavić (HT), Jerko Dumanić (HT), Žakline Troskot, Saša Kramar (HT) i Ivan Kuhar (HT) (Foto: HT) (Foto: HT)

Hrvatski Telekom predstavio je novu, poboljšanu, Magenta 1 Business ponudu. Riječ je o jedinstvenoj platformi koja objedinjava sve fiksne i mobilne telekomunikacijske usluge s informatičkim uslugama te opremom potrebnom za rad svakom poduzeću.

Uz već poznate, ali poboljšane mobilne i fiksne pakete, nova Magenta 1 Business donosi i Magenta 1 Bonus. Radi se o iznosu koji korisnik ima na raspolaganju svaki mjesec i koji može iskoristiti za neku od informatičkih usluga po vlastitom izboru - za najam opreme, sustav za pohranu i obradu podataka (Mini CRM), Microsoft Office 365, antivirusnu zaštitu, fiskalizaciju, Cloud Fax i dr. Na taj način korisnik može bez dodatnih troškova, jednostavno i iz prve ruke isprobati nove usluge. Osim toga Magenta 1 Business dodatno pruža i podršku prilikom korištenja. Korisniku su na raspolaganju stručno vodstvo u odabiru informatičkih usluga kada je to potrebno, a instalacija, 24/7 podrška i eventualni popravci su uključeni u mjesečnu naknadu.

„Nova Magenta 1 Business digitalizira male i srednje tvrtke na najbržoj i najkvalitetnijoj mreži u Hrvatskoj. Kroz jednostavnije i još bogatije ponude i mjesečni poticaj, opremamo digitalne urede i tvrtke diljem Hrvatske te na taj način reinvestiramo natrag u digitalizaciju. Takvim pristupom Hrvatski Telekom još jednom potvrđuje svoju poziciju najboljeg partnera malim i srednjim poduzetnicima“, poručio je Saša Kramar, član Uprave i glavni operativni direktor za poslovne korisnike Hrvatskog Telekoma.

Tri su nova fiksna paketa prilagođena različitim potrebama poduzetnika – od BASIC paketa s osnovnom brzinom od 20Mb/s za poduzetnike s jednostavnim telekomunikacijskim potrebama te dva BUSINESS paketa s uključenom brzinom do 100Mb/s i dodatnim sigurnosnim elementima poput 4G Backupa, Internet zaštite i Sigurnosne pohrane podatka. Uz navedeno, u Business pakete uvode i novi profesionalni ruter, koji omogućava veći domet i brzinu WIFI mreže te siguran i pouzdan rad uz veći broj priključenih uređaja.

U mobilnoj ponudi uvodi se ukupno pet novih tarifa u cjenovnom rasponu od 129kn do 459kn kako bi pokrili potrebe svih poslovnih korisnika. Novost u mobilnoj ponudi su i fleksibilni paketi podatkovnog prometa, koji omogućavaju da korisnici svaki mjesec unutar odabrane tarife mogu birati iznos GB koji im je potreban za nesmetano poslovanje.

Predstavljen je i potpuno novi portal Moj Telekom Poslovni, koji omogućava korisnicima jasan pregled te jednostavno i brzo upravljanje svim uslugama i računima online putem pametnih telefona, laptopa i tableta. Osim što jednostavno mogu uključiti novu uslugu ili primjerice dodati novog zaposlenika kao korisnika, u slučaju poteškoća moguća je online prijava smetnje i praćenje njenog rješavanja u realnom vremenu.

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju

Vezane vijesti

Još vijesti