Hrvatski Telekom stavlja još veći naglasak na WiFi6 tehnologiju, sigurnost i korisničko iskustvo

Hrvatski Telekom predstavio je novitete na tržištu namijenjen korisnicima njihovih usluga.

Hrvoje Jurman Hrvoje Jurman | 28.09.2023. / 14:40

Predstavljanje noviteta (Foto: Hrvatski Telekom)

Hrvatski Telekom predstavio je novitete u svojoj fiksnoj mreži te inovacije unutar samog operativnog sustava na kojem radi njihova mreža. U novim paketima fiksnih usluga koji su predstavljeni internetska brzina povećava se do najveće dostupne brzine, a sada je omogućeno spajanje dvostruko više uređaja u jednom domu.

Naglasak je stavljen na WiFi6 tehnologiju, čijim je uređajima već pokrivena trećina fiksne mreže HT-a diljem Hrvatske, a ona će postati još dostupnija jer takvi uređaji sada postaje standard u ponudi, kao i na podizanje sigurnosti, stabilnosti i pokrivenosti mrežom u svakom dijelu doma putem WiFi extra mesh uređaja.

Neven Ricijaš Kreće prvi program prevencije rizičnog ponašanja u virtualnom okruženju u osnovnim školama

Korisnici HT-ovih usluga dobit je i jedinstveno MAXtv televizijsko iskustvo kroz unaprijeđenu i redizajniranu MAXtv aplikaciju koja će nuditi brojne opcije personaliziranog pristupa sadržaju, a u sklopu nadogradnje razvijene su i platforme za Android TV i Apple TV uređaje.

Još veći naglasak stavljen je i na sigurnost pa će korisnici novih paketa bez dodatne naknade imati pristup opciji internetske sigurnosti putem koje će moći jednostavno postaviti i mijenjati postavke sigurnosti poput roditeljske zaštite i ograničenja vremena na internetu.

Ultimate gamer Kreće nova sezona Ultimate Gamera, amaterskog natjecanja Hrvatskog Telekoma u igranju video igara 

Hrvatski Telekom najavio je i planove vezane za svoju FTTH optičku mrežu koji uključuju pokrivanje više od milijun kućanstava, dok se onima koji nisu na optičkoj infrastrukturi ponuda brzine interneta podiže na maksimalnu moguću razinu dostupnu na njihovim lokacijama. Onima koji žele još brži internet na raspolaganju je fiksni pristup mobilnoj mreži temeljen na 5G tehnologiji (FWA) koji omogućava brzine do 200 Mbit/s diljem Hrvatske.
 

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju

Vezane vijesti

Još vijesti