HTC proširio seriju One za hrvatsko tržište s uređajem HTC One SV

HTC, jedan od predvodnika na tržištu mobilnih inovacija i dizajna, na hrvatskom tržištu ponudio je HTC One SV, najnoviji model iz poznate serije uređaja One.

Zimo Zimo Matija Zlatarek | 24.01.2013. / 13:50

HTC proširio seriju One za hrvatsko tržište s uređajem HTC One SV

HTC, jedan od predvodnika na tržištu mobilnih inovacija i dizajna,  na hrvatskom tržištu ponudio je HTC One SV, najnoviji model iz poznate serije uređaja One. Novi model kombinira super brzu tehnologiju četvrte generacije LTE, odličnu kameru i vrhunski zvuk s prepoznatljivim HTC-ovim dizajnom. Uređaj je opremljen s korisničkim sučeljem HTC Sense 4 na platformi Android ICS.

HTC One SV  ima super LCD-2 zaslonom osjetljivim na dodir, veličine 4,3 inča po dijagonali, te dolazi u dvije verzije različitih boja, plavoj (pyrenees blue) i bijeloj (glacier white). Tijelo uređaja izrađeno je od polikarbonata i čvrsto je, ali i dovoljno mekano na dodir.

„Pametni mobitel HTC One SV glasnik je nove generacije telefona vrhunskih performansi i izuzetno brzog mobilnog interneta,“ istaknuo je Peter Chou, glavni izvršni direktor korporacije HTC. „Iznimno nam je drago što pridonosimo širenju mreža 4G LTE diljem svijeta.“, nadodao je.

HTC One SV dolazi s dvojezgrenim procesorom Qualcomm Snapdragon S4od 1.2 GHz koji omogućuje iznimne performanse, uključujući visokokvalitetnu video reprodukciju u stvarnom vremenu te igranje igrica i obavljanje više zadaća odjednom.

htc2

Integrirani servisi Dropbox i SkyDrive trebali bi osigurati da nikada nećete ostati bez prostora za pohranu dokumenata, filmova, fotografija ili aplikacija. Podrška za Micro SD povećava internu memoriju do najviše 32GB po kartici. Zahvaljujući najnovijoj tehnologiji NFC i rješenju Android Beam, korisnici mogu razmjenjivati sadržaj nakon što lagano „kucnu“ svojim telefonom po drugom uređaju koji podržava NFC.

HTC One SV može se pohvaliti s kamerom karakterističnom za uređaje iz serije One. Napredne funkcije, uključujući Continuous Shooting te VideoPic đ, dolaze u kombinaciji s naprednim performansama pod slabim svjetlom - koje rezultiraju puno boljim snimkama u uvjetima slabog osvjetljenja. Kamera na HTC One SV ima 5 mp i opciju snimanja panoramskih fotografija ili video uradaka visoke razlučivosti od 1080p. Kamera s prednje strane ima 1,6 mp.

Kao što vam je već vjerojatno poznato, rješenje Beats Audio ekskluzivno je dostupno na HTC-ovim uređajima, a i na najnovijem uređaju HTC One SV trebalo bi poboljšati iskustvo slušanja glazbe. Istovremeno, rješenje HTC Sync Manager pojednostavljuje i olakšava sinkroniziranje i upravljanje glazbenom kolekcijom, pa će slušanje glazbe na One SV-u biti jako dobro iskustvo.

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju

Vezane vijesti

Još vijesti