Huawei Next Image: Vrijedne nagrade za najbolje mobilne fotografe

Glavni pobjednik dobit će laptop Matebook X, objavu pobjedničke fotografije u National Geographic, 10.000 eura te priliku za sudjelovanjem u desetodnevnoj fotoekspediciji National Geographic.

Hrvoje Jurman Hrvoje Jurman | 08.08.2018. / 11:15

Natječaj Next Image (Foto: Huawei) (Foto: Huawei)

Do 20. kolovoza možete se prijaviti na natječaj Next Image, koji je od 9. srpnja pokrenuo Huawei. U manje od mjesec dana u sklopu natječaja korisnici su prijavili više od 27 tisuća fotografija snimljenih pametnim telefonima koje su do sada pregledane i ocijenjene više od 120 tisuća puta.

Najpopularnija kategorija je Priroda, u sklopu koje prijavljeno 16,000 fotografija, dok su u Hrvatskoj dosad prijavljene ukupno 1693 fotografije.

“Dobili smo tisuće nevjerojatnih fotografija, a najviše uživam u tome što su mnoge od njih fotografirane Huaweijem P20 Pro, našim najnovijim pametnim telefonom, opremljenim prvom trostrukom stražnjom kamerom na svijetu. Zahvaljujući Master AI asistentu, uređaj prepoznaje objekte i prilagođava fotografije s najboljim postavkama stvarajući umjetnika od svakog korisnika. To u potpunosti mijenja lice fotografije koje smo do sada poznavali”, izjavio je Yanmin Wang, CEO Huawei Consumer Business Group u regiji CEE&Nordic.

Natjecanje se sastoji od šest kategorija: Lica, Laku noć, Život!, Check-in, Priroda i Priča, a pobjednici svake pojedinačne kategorije mogu osvojiti sljedeće nagrade: drugoplasirani i trećeplasirani dobit će Huawei P20 Pro i P20 pametne telefone, dok će preostali biti nagrađeni prema izboru glasača u šest kategorija.

Konačno, glavnog pobjednika kojeg će izabrati stručni žiri, Huawei će nagraditi laptopom Matebook X, objavom pobjedničke fotografije u magazinu National Geographic, novčanom nagradom od 10.000 eura te prilikom za sudjelovanjem u desetodnevnoj fotoekspediciji magazina National Geographic u Italiji u rujnu.

 

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju

Vezane vijesti

Još vijesti